Home

nl

Balistraat 44 B

1094 JN Amsterdam

For sale: € 250,000 k.k.

Request a viewing

Living area
52 m²
Type
Apartment
Price
€ 250,000 k.k.
Rooms
3
Bedrooms
2
District
Oost
Location
Next to quiet road
Parking
Paid parking, Parking permit
Garden
Geen tuin
Build year
1904

Photos

Full description

Te koop aangeboden in Amsterdam Oost (Indische buurt):

Leuke 3-kamer woning (ca. 52 m2) in de Balistraat, gelegen in het geliefde stadsdeel Amsterdam Oost, welke geheel naar eigen inzicht en smaak kan worden ingedeeld en verbouwd.

De particuliere erfpacht is eeuwigdurend afgekocht (groene opinie) en u heeft de beschikking over een Frans balkon aan de voorzijde en een balkon op het Zuiden aan de achterzijde!

Let op: de woning is reeds gesloopt en thans niet bewoonbaar!

OMGEVING:
De woning is gelegen in de Balistraat, een rustige straat, in het hart van een levendige wijk in Oost. De Indische Buurt kenmerkt zich door talloze trekpleisters, zoals Wilde Zwijnen, Studio K, Artis, de Dappermarkt, Brouwerij 't IJ, het Oosterpark en natuurlijk het Flevopark. Dit is een stadspark gecombineerd met een prachtig natuurgebied, openluchtzwembad en tennisclub.

Het Javaplein, voorzien van leuke restaurantjes en cafeetjes, is vlakbij. In de Javastraat kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen evenals producten uit alle windstreken en hippe hotspots. De Dappermarkt bevindt zich op loopafstand.

De binnenstad is op de fiets binnen 10 minuten te bereiken. Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer, zoals tramlijn 14 en de buslijnen 22, 37 en 59, en het treinstation Muiderpoort bevindt zich op loopafstand.

Een parkeervergunning is zeer spoedig te verkrijgen (meer informatie: website gemeente Amsterdam).

INDELING:
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de eerste etage. Aan de voorzijde van het pand heeft u de beschikking over een Frans balkon en aan de achterzijde vindt u een heerlijk zonnig balkon op het Zuiden.

Verkoper heeft een omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente Amsterdam voor een doorbraak aan de voorzijde. Ook heeft verkoper een ontwerptekening laten maken voor een alternatieve indeling van de woning (zie indicatieve plattegrond bij afbeeldingen).

In deze indeling bevinden zich de twee slaapkamers aan de achterzijde (met toegang tot balkon), centraal gesitueerd de badkamer, toilet en keuken en aan de voorzijde de ruime L-vormige woonkamer met open keuken.

ONDERHOUD:
Zowel het intern als extern verkeert de woning in goede staat van onderhoud. Het pand is recentelijk (2006) gesplitst in appartementsrechten en derhalve getoetst aan de strenge eisen van Bouw en Woningtoezicht destijds.

EIGENDOMSSITUATIE:
Er is sprake van particuliere erfpacht (groene opinie). De erfpachtcanon is eeuwigdurend vooruitbetaald. Er is dus geen jaarlijks te betalen canon van toepassing!

BIJZONDERHEDEN:
De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring
Amsterdam, waarin additioneel een ouderdoms-, asbest- en niet-bewonersclausule wordt opgenomen. De koopovereenkomst zal door de projectnotaris Westerdok Notariaat te Amsterdam worden opgemaakt.

KENMERKEN:
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren VvE Balistraat 44, met meerjarenonderhoudsplanning, bestaande uit 6 appartementsrechten;
- servicekosten bedragen thans € 56,68 per maand;
- gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
- particuliere erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- de woning is reeds geheel gesloopt en thans niet bewoonbaar;
- oplevering in overleg.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld

Location