Home

en

Hoofdweg 350 II

1056 DC Amsterdam

Te koop: € 250.000,- k.k.

Plan een bezichtiging

Woonoppervlakte
57 m²
Type
Bovenwoning
Prijs
€ 250.000,- k.k.
Kamers
2
Slaapkamers
1
Wijk
West
Ligging
Vrij uitzicht
Parkeren
Parkeervergunningen
Tuin
Geen tuin
Bouwjaar
1925

Foto's

Volledige omschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Prettig ingedeeld 2-kamer appartement gelegen aan de Hoofdweg. Dit leuke appartement is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van een zonnig balkon balkon aan de achterzijde van de woning.

OMGEVING:
Heerlijk wonen in West nabij het Mercatorplein. In de directe nabijheid is een groot aanbod van winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan de Jan Evertsenstraat, Jan van Galenstraat en niet te vergeten het vernieuwde Bos en Lommerplein.

Een divers aanbod van cafés en restaurants is verspreid over de buurt. Met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken. Goede uitvalswegen naar de Ring A10 en A9.

GLOBALE INDELING:
Dit appartement beschikt over een lichte woonkamer met fraai ruim zicht aan de voorzijde. Separate keuken (2011) is gelegen aan de achterzijde met toegang naar het balkon (Oost).
Tevens treft u aan de achterzijde de riante slaapkamer. Middels de openslaande deuren heeft u eveneens toegang naar het achtergelegen balkon.
Voorts een eenvoudige badkamer, voorzien van toilet, wastafel en douche.

Op de zolderverdieping treft u nog een ruime berging van circa 8 m2.

Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten vloer!

EIGENDOMSSITUATIE:
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 22 januari 2064. Het betreft hier 'Vicarie grond'.

Vicariegronden zijn percelen grond die in de middeleeuwen in bezit waren van een kerkelijke stichting; de Vicarie. Halverwege de 20ste eeuw heeft de gemeente Amsterdam de eigendom van deze gronden (belast met de erfpachtrechten) verkregen. De rechten eindigen in 2053 en 2064.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren (VvE) Hoofdweg 350 te Amsterdam wordt professioneel beheerd door VvE Belang Amsterdam en is financieel gezond.
De huidige maandelijkse bijdrage (servicekosten) bedraagt circa € 135,- per maand.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Baarsjes 1.2. Momenteel is de wachtlijst circa 3 maanden, overloopvergunning mogelijk (bron: gemeente Amsterdam d.d. 1 april 2017).

VIDEO:
Onderstaand de link naar de video van deze woning: https://youtu.be/hkHfYR0YKoQ

BIJZONDERHEDEN:
- Actieve VVE met professioneel beheer;
- afgekochte erfpacht tot 22 januari 2064 (vicariegrond);
- C.V.-installatie (merk: Atag) bouwjaar 2012;
- heerlijke balkon, gelegen op het Oosten;
- dubbele beglazing;
- oplevering in overleg;
- gebruiksoppervlakte wonen: circa 57 m2;
- voorbehoud gunning verkoper.


Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Ligging