Home

nl

Orteliuskade 14 2

1057 AB Amsterdam

For sale: € 250,000 k.k.

Request a viewing

Living area
55 m²
Type
Apartment
Price
€ 250,000 k.k.
Rooms
3
Bedrooms
2
District
West
Location
Next to park, Next to quiet road
Parking
Paid parking, Parking permit
Garden
Geen tuin
Build year
1939

Photos

Full description


Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Prettig ingedeeld en licht 3-kamer appartement met achtergelegen breed balkon, gelegen aan de Orteliuskade in het gewilde (voormalige) stadsdeel De Baarsjes.

Dit appartement heeft een oppervlakte van circa 55 m2 (zie plattegrond) en dient te worden gemoderniseerd (kluswoning), geheel naar eigen smaak en inzichten. Bovendien is dit appartement gelegen op eigen grond!

OMGEVING:
Stadsdeel de Baarsjes is met haar gevarieerde winkelaanbod en continu groeiend aanbod cafés en restaurants (o.a. Radijs, Fier, Spek, Barbaarsch, Zurich) een ideale buurt om in te wonen en te leven. Het Erasmuspark en Rembrandtpark met ruime speeltuinen en een kinderboerderij liggen op loopafstand.

Verder zijn de vele leuke winkels, gezellige horecagelegenheden en hotspots (o.a. De Hallen, Ter Brugge en Oslo) aan de Overtoom, aan de Kinkerstraat en aan de Amstelveenseweg op loopafstand.

Ook sportschool David Lloyd en de tennisbanen aan de Kattelaan zijn in de directe omgeving. Goede verbinding met het openbaar vervoer van en naar het Centraal Station, Station Lelylaan (o.a. Schiphollijn) en Station Amsterdam Zuid. Zeer goede ontsluiting met Ringweg A-10 (S104, S105 en S106), de A4, A5 en A9.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Vergunningsgebied: De Baarsjes 1.2. Momenteel is de wachtlijst circa 3 maanden, overloopvergunning direct aanvraagbaar.

HUIDIGE INDELING:
Entree op de tweede verdieping, hal met meterkast, badkamer en toegang tot de vertrekken.

Ruime en lichte doorzon woonkamer met karakteristieke en-suite deuren (glas-in-lood) en fraai uitzicht op het Rembrandtpark. Via de openslaande deuren bereikt u het balkon aan de achterzijde, welke is gelegen op het Oosten.

Aan de achterzijde van het appartement vindt u de separate keuken, een slaapkamer en de eetkamer welke eveneens dienst kan doen als tweede slaapkamer. Zowel de keuken als de badkamer behoeven modernisering. Ook beschikt het appartement thans niet over verwarming en warm water voorziening.

OPTIONELE INDELING:
Dit appartement beschikt in de door verkoper voorgestelde indeling over een woonkamer met open keuken aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. Centraal gesitueerd vindt u de badkamer met voldoende ruimte voor een wastafelmeubel en ruime inloopdouche. Separaat toilet met fonteintje en een inpandige berging met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Naast de foto's van de huidige situatie vindt u diverse artist impressions en een indicatieve plattegrond welke u een goede indruk geven van de mogelijkheden.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd (Valk VvE Beheer Haarlem). De servicekosten voor dit appartementsrecht bedragen circa € 75,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Deze woning is gelegen op eigen grond. Er is dus geen sprake van erfpacht!

PARKEREN:
Vergunningsgebied: De Baarsjes 1.2. Momenteel is de wachtlijst circa 4 maanden, overloopvergunning direct aanvraagbaar (bron: gemeente Amsterdam d.d 1 februari 2017)

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte conform NEN 2580: 55 m2;
- balkon over de gehele breedte (circa 6 m2);
- servicekosten: nader te bepalen;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- eigenaar is geen bewoner geweest clausule van toepassing;
- gelegen op eigen grond;
- oplevering in overleg;
- voorbehoud gunning verkoper.


Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!


Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Location