Home

nl

Overtoom 350 IV

1054 JG Amsterdam

For sale: € 225,000 k.k.

Request a viewing

Living area
36 m²
Type
Apartment
Price
€ 225,000 k.k.
Rooms
2
Bedrooms
1
District
West
Location
In city center
Parking
Parking permit
Garden
Geen tuin
Build year
1903

Photos

Full description

Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Leuk en licht 2-kamer appartement met dakterras nabij het Vondelpark, Jan Pieter Heijestraat aan de Overtoom in voormalig stadsdeel Amsterdam Oud-West.

Het appartement bevindt zich op de vierde etage, heeft een oppervlakte van circa 36 m2 en een heerlijk dakterras aan de achterzijde. Het pand is bovendien gelegen op eigen grond!

OMGEVING:
De locatie spreekt eigenlijk voor zich, want wie wil er nou niet wonen in (Oud) West nabij het Vondelpark?
In de directe nabijheid is een groot aanbod van winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan de Jan Pieter Heijestraat, de Kinkerstraat, de Overtoom zelf en niet te vergeten de Ten Katemarkt. Tram 1 stopt voor de deur waarmee u zich binnen 2 stops op het Leidseplein bevindt.

Een divers aanbod van cafés en restaurants is verspreid over de buurt, waaronder ook de populaire Foodhallen. Het dichtstbijzijnde park is het Vondelpark, binnen 1 minuut bent u in het groen van het mooiste park van Amsterdam. Voor de sportieve bewoner is de David Lloyd Sportschool en de Vondelgym ook op 4 minuten loopafstand.

GLOBALE INDELING:
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de derde etage.

Lichte woonkamer (circa 15 m2) met half open keuken. De keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur (o.a.wasmachine, oven en kookplaat) en grote opbergkast. Vanuit de woonkamer komt u op het dakterras, gelegen op het Westen.
Daarnaast is er optimaal van de ruimte gebruik gemaakt en veel opbergruimte in de ingebouwde kasten in de keuken en woonkamer.

De nette slaapkamer is voorzien van diverse opbergmogelijkheden / kastruimte. Prettig ingedeelde badkamer welke beschikt over een douche, wastafelmeubel, radiator en toilet.

De fraaie houten vloer is recent onderhouden. Het ruime en zonnige terras (ca. 8 m2) aan de achterzijde van de woning is gelegen op het Westen.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren (Overtoom 350 te Amsterdam) is gezond en wordt actief beheerd. De huidige bijdrage is vastgesteld op circa € 20,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op eigen grond. Er is dus geen sprake van erfpacht!

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Oud-West 1.3. Momenteel is de wachtlijst circa 16 maanden, overloopvergunning direct aanvraagbaar (bron: gemeente Amsterdam d.d 1 februari 2017).

VIDEO:
Onderstaand de link naar de video van deze woning: https://youtu.be/u76SsAnwFL0

BIJZONDERHEDEN:
- gerenoveerd en gesplitst in 2004;
- eigen grond;
- gezonde VvE;
- zonnig terras gelegen op het Westen;
- gelegen nabij het Vondelpark;
- veel kastruimte
- dubbele beglazing;
- hoog rendement C.V. ketel;
- oplevering: in overleg.
- voorbehoud gunning verkoper.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.


Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Location