Home

nl

Sloterkade 77 III

1058 HH Amsterdam

For sale: € 425,000 k.k.

Request a viewing

Living area
85 m²
Type
Apartment
Price
€ 425,000 k.k.
Rooms
4
Bedrooms
3
District
Zuid
Location
Aan water
Parking
Parking permit
Garden
Geen tuin
Build year
1930

Photos

Full description

Te koop aangeboden in Amsterdam Zuid:

Prettig ingedeelde en zeer lichte 4-kamer woning (thans 3 kamers) in de geliefde Hoofddorpleinbuurt met balkon en dakterras op het Westen!

De woning bevindt zich op de derde en vierde verdieping en heeft een vloeroppervlakte van 85 m2. Het gebouw dateert uit 1930, een zeer geliefde bouwperiode en architectuur.

OMGEVING:
De woning is gelegen in de gezellige Hoofddorppleinbuurt. De winkels op het Hoofddorpplein, de Zeilstraat en Amstelveenseweg zijn letterlijk om de hoek gelegen. Deze buurt beschikt over veel gezellige cafés en restaurants zoals Ron Gastrobar, Van Mechelen, Drovers Dog en café Schinkelhaven. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de Dirk van den Broek in de straat. Het Vondelpark en het Rembrandpark zijn op loopafstand gelegen.

Hiernaast kent de woning een zeer gunstige ligging ten opzichte van metrostation Heemstedestraat (lijn 50) en NS station Lelylaan waar u een directe connectie heeft naar Schiphol. Via tram 1 bent u binnen 10 minuten op het Leidseplein en tram 2 op het Museumplein.

De ring A-10 is binnen enkele autominuten te bereiken en een parkeervergunning is vrijwel direct beschikbaar.

GLOBALE INDELING:
Entree op de tweede verdieping, hal/overloop. Aan de voorzijde, over de gehele breedte, van de woning bevindt zich de woonkamer met erker. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend weids uitzicht over het water (Schinkel). Middels de en-suite komt u in de woonkeuken welke is gelegen aan de achterzijde. De luxe keuken (bj 2010) is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, koelkast, kookplaat). Vanuit de keuken bereikt u het balkon (ligging: West).

Via de inpandige trap bereikt u de vierde verdieping. Hier vindt u twee slaapkamers, ruimte voor de wasmachine en een heerlijk zonnig dakterras. Het dakterras is gelegen op het Westen en is circa 17 m2.

Voorts beschikt de woning over een moderne badkamer, voorzien van douche en wastafel.

Kortom: een direct te betrekken en zeer prettig ingedeelde woning in een populaire buurt!

EIGENDOMSSITUATIE:
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 april 2053. Het betreft hier 'Vicarie grond'.

Vicariegronden zijn percelen grond die in de middeleeuwen in bezit waren van een kerkelijke stichting; de Vicarie. Halverwege de 20ste eeuw heeft de gemeente Amsterdam de eigendom van deze gronden (belast met de erfpachtrechten) verkregen. De rechten eindigen in 2053 en 2064.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren (VvE) Sloterkade 74 t/m 77 te Amsterdam wordt professioneel beheerd door De Boerenwetering BV en is financieel gezond.
De huidige maandelijkse bijdrage (servicekosten) bedraagt circa € 119,- per maand.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Zuid 2.3 (Hoofddorpplein- en Schinkelbuurt) Momenteel is de wachtlijst circa 6 maanden, overloopvergunning mogelijk (bron: gemeente Amsterdam d.d. 1 januari 2017).

VIDEO:
Onderstaand de link naar de video van deze woning: https://youtu.be/aBERiwsqJa4

BIJZONDERHEDEN:
- Actieve VVE met professioneel beheer;
- Gebruiksoppervlakte wonen: 80,90 m2 & 5,5 m2 hal/overloop - Bruto vloeroppervlakte: 102 m2 (meetrapport aanwezig);
- servicekosten: € 119,- per maand;
- afgekochte erfpacht tot 30 april 2053 (vicariegrond);
- C.V.-installatie (merk: Remaha Avanta) bouwjaar 2009;
- mogelijkheid tot derde slaapkamer;
- heerlijke balkon en dakterras, gelegen op het Westen;
- dubbele beglazing;
- oplevering in overleg.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.Location