Home

nl

Bloedstraat 17 C

1012 BS Amsterdam

For sale: € 250,000 k.k.

Request a viewing

Living area
41 m²
Type
Apartment
Price
€ 250,000 k.k.
Rooms
2
Bedrooms
1
District
Centrum
Location
In city center
Parking
Parking permit
Garden
Geen tuin
Build year
2006

Photos

Full description

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum:

Op een geweldige locatie, midden in het oude centrum van Amsterdam verkopen wij een modern 2-kamer appartement (ca. 41 m2) met een separate berging in de onderbouw.

OMGEVING:
Deze woning is gelegen aan het begin van de Bloedstraat in de populaire Nieuwmarkt-buurt nabij de Kloveniersburgwal en de Nieuwmarkt, met zijn vele terrasjes, restaurants, een gezellige markt en buurtsupermarkt. Deze buurt wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en de historische Oude Binnenstad.

Uitstekend openbaar vervoer middels tram, bus en het metrostation letterlijk om de hoek. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand!

GLOBALE INDELING:
Via het keurig gestoffeerde gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de tweede verdieping.

Aan de voorzijde van het appartement de lichte woonkamer met veel ramen. Aansluitend de open keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur (o.a. oven, kookplaat, koelkast).

De slaapkamer treft u aan de achterzijde van de woning, deze is ruim bemeten. De nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

In de hal treft u een separaat toilet met een fonteintje.

Naast de berging in de woning met wasmachineaansluiting, beschikt u nog over een separate berging in de onderbouw.

De fraaie laminaatvloer ligt door het gehele appartement. De moderne appartementencomplex (bj. 2006) is goed geïsoleerd en de woning is rondom voorzien van isolerende beglazing. Tijdens de bouw van het pand zijn uitsluitend kwalitatief zeer hoogwaardige materialen gebruikt.

Kortom, een fraai afgewerkt appartement op een top locatie welke direct te betrekken is!

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren (VVE gebouw De Monnik) wordt actief beheerd door NeWoMij VVE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit complex is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon bedraagt circa € 2.547,- per jaar (deels fiscaal aftrekbaar), tijdvak t/m 31 december 2054!

BIJZONDERHEDEN:
- Modern complex, bouwjaar 2006;
- Volledig gerenoveerd in 2014;
- goed geïsoleerd en centrale verwarming (Remaha HR, bouwjaar 2017);
- Ideale ligging in populaire buurt;
- voldoende bergruimte aanwezig;
- actieve VvE;
- Woonoppervlakte circa 41 m2;
- oplevering in overleg / kan spoedig;
- voorbehoud gunning verkoper.


*De Bloedstraat is een korte en smalle straat in het centrum van Amsterdam. De straat loopt van de Nieuwmarkt naar de Oudezijds Achterburgwal.

Sinds 1464 stond op de plaats van de straat het Minderbroedersklooster en de vroedschapskerk van de "Grauwe Monniken". Het klooster werd in 1578 verwoest waarna op 7 januari 1588 de Vroedschap besloot ook de kerk af te breken. Op de rooilijn ontstonden daardoor de Bloedstraat en ten noorden daarvan de Monnikenstraat. Beide straten worden verbonden door de Monnikendwarsstraat en de Gordijnensteeg.


Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.


Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Location