Home

en

Brouwersgracht

1015 GH Amsterdam

Te huur: € 1.500,- (excl.)

Plan een bezichtiging

Woonoppervlakte
55 m²
Type
Benedenwoning
Prijs
€ 1.500,- (excl.)
Slaapkamers
1
Wijk
Centrum
Ligging
Aan water, In centrum
Interieur
Gemeubileerd
Beschikbaarheid
Direct
Parkeren
Betaald parkeren
Tuin
Geen tuin
Bouwjaar
1941

Foto's

Volledige omschrijving

Te huur aangeboden in Amsterdam Centrum (Jordaan):

Op een fantastische locatie aan de Brouwersgracht in de bruisende Jordaan bieden wij dit schitterende appartement te huur aan. De woning is volledig gemeubileerd!

OMGEVING:
De Brouwersgracht bevindt zich in de geliefde Jordaan. In de directe omgeving vind u tal van gezellige restaurants, de Noordermarkt en natuurlijk de Haarlemmerdijk, welke bekend staat om het grote winkelaanbod en een van de oudste bioscopen van Amsterdam, The Movies.
In de directe omgeving vindt u tal van leuke winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants en natuurlijk de bekende markten op de Lindengracht en Noordermarkt.

Verder bevindt zich in de directe omgeving het populaire Westerpark. Het appartement is goed bereikbaar via de Ringweg A10 en ligt op loopafstand van het Centraal Station.

GLOBALE INDELING:
Lichte woning dankzij de hoge plafonds, aan de voorzijde het zitgedeelte met een leuke zit bij het raam. Riante eettafel en een slaapbank. De keuken is zeer netjes en voorzien van diverse (inbouw)apparatuur (o.a. kookplaat, wasmachine, koelkast, magnetron).'Het slaapgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning. Hier treft u tevens de badkamer en voldoende bergruimte. De badkamer is voorzien van de toilet, wastafel en ruime douche.

BIJZONDERHEDEN:
- woning zal gemeubileerd opgeleverd;
- top locatie;
- waarborgsom gelijk aan één maand huur;
- expat ready!
- betreft een Beschermd Stadsgezicht!
- beschikbaar per direct;
- huurperiode: min. 12 maanden (langere termijn beschikbaar).

BROUWERSGRACHT:
De Brouwersgracht is een Amsterdamse gracht die het Singel met de Singelgracht verbindt. De gracht markeert de noordwestelijke grens van de grachtengordel.
Tussen de Prinsengracht en de Singelgracht vormt de Brouwersgracht de noordelijke grens van de Jordaan.

Vanaf 1612 werd vanaf de Brouwersgracht de grachtengordel in zuidelijke richting gegraven. De gracht dankt sinds 1894 zijn naam aan de vele bierbrouwerijen die in de zestiende en zeventiende eeuw in deze buurt waren te vinden. Vanaf 1782 zit aan de Brouwersgracht bij de Driehoekstraat de laatste Amsterdamse distilleerderij van jenever en likeuren: De Ooievaar . De meeste pakhuizen, gebouwd voor de opslag van goederen, zijn omgebouwd tot woonhuizen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor, Amstelland Makelaars.


Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ligging