Home

nl

Grote Bickersstraat 68 PP44

1013 KS Amsterdam

For sale: € 62,500 k.k.

Request a viewing

Living area
- m²
Type
Parking lot
Price
€ 62,500 k.k.
Rooms
-
Bedrooms
0
District
Centrum
Location
In city center
Parking
Garage
Garden
Geen tuin
Build year
2003

Photos

Full description

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum (Bickerseiland):

Parkeerplaats (nummer 44) in de garage behorende bij de complexen aan de Bickerswerf, ingang gelegen aan de Grote Bickersstraat (ter hoogte van nummer 68).

OMGEVING / LIGGING:
Gelegen op een zeer bijzondere en geliefde locatie; het Bickerseiland, gelegen tussen het Westerdok en Prinseneiland.

Dit complex bestaat uit twee gebouwen, de Breeuwer en de Bicker, waarvan de architectuur doet denken aan een combinatie van oude stenen pakhuizen en houten scheepswerven.

De ligging is werkelijk fantastisch. Het Bickerseiland, Prinseneiland en Gouden Reaal worden gekenmerkt door fraaie Monumentale panden, een rijke historie en typische Amsterdamse bruggetjes welke de eilanden met elkaar verbinden. Op loopafstand vindt u o.a. de Jordaan, de grachtengordel en het levendige Westerpark. Misschien wel de leukste winkelstraat, de Haarlemmerdijk, ligt letterlijk om de hoek.

Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer middels diverse tram- en busverbindingen in de nabijheid. Het Centraal Station bevindt zich zelfs op loopafstand.

Met de auto is de ring A10 goed bereikbaar via de S102 en S103. Via de recent gerealiseerde Michiel de Ruijtertunnel, achter CS langs, is de ring A10 ook via de S114 goed bereikbaar.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren is actief en gezond en wordt professioneel beheerd door Totaal VvE Beheer. De huidige bijdrage in de servicekosten is vastgesteld op € 19,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit complex is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht / vooruitbetaald tot en met 31 maart 2051.

BIJZONDERHEDEN:
- Populaire locatie nabij Prinseneiland en Jordaan;
- ideale verhuurbelegging;
- afgekochte erfpacht tot en met 31 maart 2051;
- oplevering: in overleg, kan spoedig.

Voor meer informatie over deze parkeerplaats of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.


Dit object wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Location