Home

nl

Lange Vogelstraat 11

1022 XX Amsterdam

For sale: € 250,000 k.k.

Request a viewing

Living area
50 m²
Type
Single-family home
Price
€ 250,000 k.k.
Rooms
3
Bedrooms
2
District
Vogelwijk, Amsterdam Noord
Location
Next to quiet road, In residential area
Parking
Public parking
Garden
Backyard, Front yard
Build year
1918

Photos

Full description

Te koop aangeboden in Amsterdam Noord:

Leuke 3-kamer eengezinswoning (tussenwoning) met een bruto vloeroppervlakte van circa 72 m2 gelegen in een rustige straat met een sfeervol binnenhof aan de achterzijde.

De woning bevindt zich in een gezellige buurt in Amsterdam Noord (Vogeldorp*) nabij onder andere het Vliegenbos en de Nieuwendammerdijk.

OMGEVING:
De woning is centraal gelegen in een kindvriendelijke buurt ''Vogeldorp'', vlakbij diverse uitvalswegen en openbaar vervoer dat u binnen 10 minuten naar het Centraal Station brengt. Alle benodigde faciliteiten waaronder winkelcentrum Boven het IJ, diverse supermarkten en de markt aan het Van der Pekstraat en Mosplein zijn dichtbij. Maar liefst twee grote parken bevinden zich ieder op 2 minuten loopafstand en in de nabije omgeving en langs de IJ-oevers bevinden zich diverse horeca gelegenheden (o.a. restaurant Stork, Goudfazant, Hangar).

Amsterdam Noord is in opkomst en in ontwikkeling! En in de toekomst zal de omgeving en de IJ-oevers nog verder worden ontwikkeld en zal o.a. het station, 3 minuten loopafstand, Johan van Hasseltweg van de Noord-Zuidlijn worden gerealiseerd.

De woning is in 1919 gebouwd en in 2003 compleet casco gerenoveerd met het behoud van het dorpse karakter. Zo is de woning voorzien van dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en is er een complete cv installatie aangelegd. Bovendien zijn de sanitaire voorzieningen vernieuwd.

GLOBALE INDELING:
Via de hal bereikt u de zonnige woonkamer, welke aan de voorzijde bevindt. Aansluitend de open keuken, deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en voldoende kastruimte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar de achtergelegen tuin. Voorts een ruime toilet met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Middels de trap bereikt u de eerste etage, hier treft u een twee slaapkamers en de compacte badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel. Op de overloop een ruime inloopkast. Middel een vlizotrap bereikt u de zolder/vliering.

De woning beschikt over een zonnige voortuin (ligging: Zuidwesten) en achtertuin. Aangrenzend aan de achtertuin de gemeenschappelijke tuin.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaars van het gebouw, genaamd Vereniging van Eigenaars Vogeldorp, wordt actief en professioneel beheerd door Skymark VVE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 86,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht / vooruitbetaald tot 1 januari 2053

VIDEO:
Onderstaand de link naar de video van deze woning: https://youtu.be/CmX9iH2Y_DA

BIJZONDERHEDEN:
- In een rustige wijk "Vogeldorp";
- Vliegenbos en Noorderpark op paar minuten loopafstand;
- gebruiksoppervlakte wonen: ca. 50 m2 (meetrapport aanwezig);
- zonnige tuin gelegen op Zuidwesten;
- voldoende bergruimte;
- gratis parkeren;
- massief houten vloer;
- slimme indeling;
- lichte woning;
- oplevering in overleg / kan spoedig;
- leuke locatie, dichtbij het centrum.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.


Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Location