Home

nl

Overtoom 534 III

1054 LL Amsterdam

For sale: € 450,000 k.k.

Request a viewing

Living area
70 m²
Type
Apartment
Price
€ 450,000 k.k.
Rooms
3
Bedrooms
2
District
West
Location
In city center, Open view
Parking
Parking permit
Garden
Geen tuin
Build year
1911

Photos

Full description

Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Met gepaste trost biedt Amstelland Makelaars dit recent gerenoveerd 3-kamer appartement te koop aan gelegen nabij het Vondelpark in voormalig stadsdeel Amsterdam Oud-West.

Het appartement bevindt zich op de derde etage, heeft een oppervlakte van circa 70 m2, een heerlijk balkon aan de achterzijde en een Frans balkon aan de voorzijde. Het pand is gesplitst en luxe gerenoveerd in 2012.

OMGEVING:
De locatie spreekt eigenlijk voor zich, want wie wil er nou niet wonen in (Oud) West nabij het Vondelpark. In de directe nabijheid is een groot aanbod van winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan de Jan Pieter Heijestraat, de Kinkerstraat, de Overtoom zelf en niet te vergeten de Ten Katemarkt.

Een divers aanbod van cafés en restaurants is verspreid over de buurt. Het dichtstbijzijnde park is het Vondelpark, binnen 1 minuut bent u in het groen van het mooiste park van Amsterdam. Voor de sportieve bewoner is de David Lloyd Sportschool ook op 4 minuten loopafstand.

GLOBALE INDELING:
Via de fraaie entree en het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de derde etage.

Aan de voorzijde de riante woonkamer, maar liefst vier ramen breed, met een knus balkon aan de voorzijde. Aangrenzend de luxe open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur van Miele (o.a. stoomoven, vaatwasser, kookplaat, koel-/vriescombinatie).

Beiden slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Vanuit beiden slaapkamers heeft u toegang naar het balkon, welke is gelegen op het Noordwesten. De ruime badkamer beschikt over een ruime douche, ligbad en wastafelmeubel. Separaat toilet in de hal met fonteintje, daarnaast nog een ruime berging in de hal voor de wasmachine.

De lamelparketvloer (eikenhout) ligt door het gehele appartement. De vloer, plafond en wanden zijn geïsoleerd en de woning is rondom voorzien van isolerende beglazing. Tijdens de renovatie van het pand zijn uitsluitend kwalitatief zeer hoogwaardige materialen gebruikt.

Kortom, een fraai afgewerkt appartement op een top locatie welke direct te betrekken is!

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De Vereniging van Eigenaars (Overtoom 534 te Amsterdam) wordt actief beheerd.
De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 50,- per maand voor dit appartementsrecht.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon bedraagt thans circa € 110,- per jaar. Het tijdvak eindigt 31-10-2034.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Oud-West 1.3 momenteel is er een wachtlijst van circa 14 maanden, overloopvergunning mogelijk (bron: gemeente Amsterdam d.d. 1 augustus 2017).

BIJZONDERHEDEN:
- Oppervlakte circa 70 m2 (NEN2580: 69,50 m2);
- gehele pand gerenoveerd en gesplitst in 2012;
- Luxe keuken met Miele inbouwapparatuur;
- Ruime badkamer met ligbad en separate douche;
- gezonde VvE
- oplevering: in overleg.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Location