Home

en

Van Speijkstraat 154

1057 HK Amsterdam

Te koop: € 1.500.000,- k.k.

Plan een bezichtiging

Woonoppervlakte
373 m²
Type
Herenhuis
Prijs
€ 1.500.000,- k.k.
Kamers
15
Slaapkamers
10
Wijk
West
Ligging
Aan rustige weg
Parkeren
Parkeervergunningen
Tuin
Achtertuin
Bouwjaar
1911

Foto's

Volledige omschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Dit pand (4 ramen breed) gelegen aan de Van Speijkstraat, nabij de Admiraal de Ruijterweg en De Clercqstraat, is uitermate geschikt als beleggings- of ontwikkelingsobject en bestaat uit vijf woningen verdeeld over zes bouwlagen.

Verkoper heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor o.a. het realiseren van vijf woningen, extra koekoek-ramen t.b.v. het souterrain en een dakterras. Iedere verdieping, ook het souterrain, heeft goede stahoogte en dankzij de maatvoering van het pand is de indeling ideaal.

Let op: het pand wordt in de huidige hoedanigheid 'as is, where is' verkocht. De genoemde metrage (circa 373 m2) is slechts indicatief en mogelijk niet conform de NEN2580 meetinstructie.

OMGEVING:
Voormalig stadsdeel de Baarsjes is met haar gevarieerde winkelaanbod en continu groeiend aantal cafés en restaurants (o.a. Partisan, Stach, Radijs, Fier, Barbaarsch, Zurich) een ideale buurt om in te wonen en te leven. Maar ook het Vondelpark en de Jordaan bevinden zich op slecht vijf minuten fietsafstand.

Bereikbaarheid is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend te noemen. Er zijn haltes voor de diverse tramlijnen en buslijnen. De Ring A10 is snel te bereiken.

INDELING:
In de vergunningsaanvraag is verkoper uitgegaan van:

- een dubbele benedenwoning gelegen in het souterrain en op de begane grond. Het betreft hier een twee-laags 4-kamer appartement (oppervlakte circa 123 m2) met tuin (zie plattegrond en Kadastrale kaart bij afbeeldingen);

- drie bovenwoningen gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping (oppervlaktes circa 63 m2), bereikbaar via het gemeenschappelijke trappenhuis. Het betreft hier 3-kamer appartementen, vier ramen breed aan de voorzijde, slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon en een open keuken;

- bovenwoning met dakterras gelegen op zolderverdieping (oppervlakte circa 61 m2) met opgang op de derde verdieping vanuit het gemeenschappelijke trappenhuis. Woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en badkamer (zie plattegronden bij afbeeldingen).

HUURSITUATIE:
Dit pand bestaat uit vijf woningen, waarvan er twee verhuurd zijn.

- begane grond is gedeeltelijk gesloopt en in gedateerde staat;
- eerste verdieping is verhuurd voor EUR. 1.525,- per maand exclusief;
- tweede verdieping is verhuurd EUR. 296,- per maand exclusief;
- derde verdieping is leeg;
- vierde verdieping is leeg en gesloopt, behoudens zolderberging van 154-2.

BIJZONDERHEDEN:
- Geheel pand op aantrekkelijke locatie;
- ideaal als eindbelegging (vijf vrije sector huurwoningen);
- algemene ouderdomsclausule van toepassing;
- eigenaar is geen bewoner geweest clausule van toepassing;
- verkocht op basis van 'as is, where is';
- verkoper geeft geen garanties omtrent aangevraagde omgevingsvergunning;
- gelegen op eigen grond;
- oplevering in overleg;
- voorbehoud gunning verkoper.


Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Ligging