17 foto's beschikbaar

Verhuurd: Jacob van Lennepkade 340BG, 1053 NJ Amsterdam

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 80 m²
€ 1.100,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Te huur aangeboden in Amsterdam West:

Leuke bedrijfsruimte (circa 72 m² BVO), thans in gebruik als kantoorruimte, op een fraaie locatie nabij de Jan Pieter Heijestraat, Overtoom en het Vondelpark.

De totale oppervlakte van deze bedrijfsruimte bedraagt circa 66 m² (VVO) en heeft een plafondhoogte van 3.52 meter. De bedrijfsruimte zal in de huidige staat (leeg) opgeleverd worden en is op kor... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 1903
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Donderdag 24 januari 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01390
Vraagprijs € 1.100,- per maand
Borg € 3.300,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 24 januari 2019
Laatste wijziging Donderdag 14 februari 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1903
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 80 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 66 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Te huur aangeboden in Amsterdam West:

Leuke bedrijfsruimte (circa 72 m² BVO), thans in gebruik als kantoorruimte, op een fraaie locatie nabij de Jan Pieter Heijestraat, Overtoom en het Vondelpark.

De totale oppervlakte van deze bedrijfsruimte bedraagt circa 66 m² (VVO) en heeft een plafondhoogte van 3.52 meter. De bedrijfsruimte zal in de huidige staat (leeg) opgeleverd worden en is op korte termijn te betrekken.

Deze bedrijfsruimte bestaat uit één ruimte met een aanbouw aan de achterzijde. Een separaat toilet en een eenvoudige pantry / keuken. Aan de voorzijde een indrukwekkende plafondhoogte en dubbele openslaande deuren.

OMGEVING:
De locatie is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer met de tram en bus en per auto op korte afstand gelegen van diverse uitvalswegen en de ringweg A-10. Tevens is er meer dan voldoende parkeergelegenheid en is een parkeervergunning op korte termijn beschikbaar. Meer informatie opvraagbaar bij de gemeente Amsterdam.

Een divers aanbod van cafés en restaurants is verspreid over de buurt. Het dichtstbijzijnde park is het Vondelpark, binnen 3 minuten bent u in het groen van het mooiste park van Amsterdam. Voor de sportieve bewoner is de David Lloyd Sportschool ook op 5 minuten loopafstand.

BESTEMMING:
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming en gebruiksfunctie is bedrijfsruimte (industriefunctie conform BAG) en de afgelopen 15 jaar in gebruik geweest als een kantoorruimte (architectenbureau). Voor meer informatie over het toegestane gebruik verwijzen wij u naar de gemeente Amsterdam.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De bedrijfsruimte zal in huidige staat worden opgeleverd.

HUURPRIJS EN BETALING:
Huurprijs: EUR. 1.100,- per maand.

De huurprijs is exclusief omzetbelasting (dan wel niet van toepassing) en is per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn bedraagt vijf (5) jaar met verlenging voor vijf (5) jaar.

INGANGSDATUM:
In overleg, kan spoedig.

HUURPRIJSINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten (indien van toepassing), te vermeerderen met omzetbelasting.

BIJZONDERHEDEN:
- Zelfstandige groepenkast / meterkast;
- circa 72 m2 BVO, circa 66 m2 VVO;
- voldoende aansluitingen elektra;
- centrale verwarming middels C.V. installatie;
- voorzien toilet, pantry en bergkast;
- voorbehoud gunning verhuurder / eigenaar.

Voor meer informatie over deze bedrijfsruimte, dan wel het maken van een bezichtigingsafspraak, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst!

Deze bedrijfsruimte wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Recent bekeken