17 photos available

Rented: Jacob van Lennepkade 340BG, 1053 NJ Amsterdam

Type of residence Office
Plot size 80 m²
€1,100 /mo
Rented

General

Te huur aangeboden in Amsterdam West:

Leuke bedrijfsruimte (circa 72 m² BVO), thans in gebruik als kantoorruimte, op een fraaie locatie nabij de Jan Pieter Heijestraat, Overtoom en het Vondelpark.

De totale oppervlakte van deze bedrijfsruimte bedraagt circa 66 m² (VVO) en heeft een plafondhoogte van 3.52 meter. De bedrijfsruimte zal in de huidige staat (leeg) opgeleverd worden en is op kor... More info
Features
All characteristics
Type of residence Office
Construction period 1903
Status Rented
Offered since 24 January 2019

Features

Offer
Reference number 01390
Asking price €1,100 per month
Deposit €3,300
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Rented
Acceptance Immediately
Offered since 24 January 2019
Last updated 14 February 2019
Construction
Type of residence Office
Type of construction Existing estate
Construction period 1903
Surfaces and content
Plot size 80 m²
Floor area 66 m²
Mapping
Number of floors 1
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Te huur aangeboden in Amsterdam West:

Leuke bedrijfsruimte (circa 72 m² BVO), thans in gebruik als kantoorruimte, op een fraaie locatie nabij de Jan Pieter Heijestraat, Overtoom en het Vondelpark.

De totale oppervlakte van deze bedrijfsruimte bedraagt circa 66 m² (VVO) en heeft een plafondhoogte van 3.52 meter. De bedrijfsruimte zal in de huidige staat (leeg) opgeleverd worden en is op korte termijn te betrekken.

Deze bedrijfsruimte bestaat uit één ruimte met een aanbouw aan de achterzijde. Een separaat toilet en een eenvoudige pantry / keuken. Aan de voorzijde een indrukwekkende plafondhoogte en dubbele openslaande deuren.

OMGEVING:
De locatie is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer met de tram en bus en per auto op korte afstand gelegen van diverse uitvalswegen en de ringweg A-10. Tevens is er meer dan voldoende parkeergelegenheid en is een parkeervergunning op korte termijn beschikbaar. Meer informatie opvraagbaar bij de gemeente Amsterdam.

Een divers aanbod van cafés en restaurants is verspreid over de buurt. Het dichtstbijzijnde park is het Vondelpark, binnen 3 minuten bent u in het groen van het mooiste park van Amsterdam. Voor de sportieve bewoner is de David Lloyd Sportschool ook op 5 minuten loopafstand.

BESTEMMING:
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming en gebruiksfunctie is bedrijfsruimte (industriefunctie conform BAG) en de afgelopen 15 jaar in gebruik geweest als een kantoorruimte (architectenbureau). Voor meer informatie over het toegestane gebruik verwijzen wij u naar de gemeente Amsterdam.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De bedrijfsruimte zal in huidige staat worden opgeleverd.

HUURPRIJS EN BETALING:
Huurprijs: EUR. 1.100,- per maand.

De huurprijs is exclusief omzetbelasting (dan wel niet van toepassing) en is per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn bedraagt vijf (5) jaar met verlenging voor vijf (5) jaar.

INGANGSDATUM:
In overleg, kan spoedig.

HUURPRIJSINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten (indien van toepassing), te vermeerderen met omzetbelasting.

BIJZONDERHEDEN:
- Zelfstandige groepenkast / meterkast;
- circa 72 m2 BVO, circa 66 m2 VVO;
- voldoende aansluitingen elektra;
- centrale verwarming middels C.V. installatie;
- voorzien toilet, pantry en bergkast;
- voorbehoud gunning verhuurder / eigenaar.

Voor meer informatie over deze bedrijfsruimte, dan wel het maken van een bezichtigingsafspraak, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst!

Deze bedrijfsruimte wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Recently viewed