Definition

Te huur aangeboden in Amsterdam Oud-Zuid (De Pijp):

Deze leuke 2/3-kamer appartement is gelegen aan de Govert Flinckstraat* nabij de Eerste van der Helststraat, Sarphatipark en de alom bekende Albert Cuijpmarkt. Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd, heeft een totale oppervlakte van circa 66 m2 en beschikt over een heerlijk zonnig balkon op het Zuiden!

OMGEVING:
Dit appartement is gelegen in Amsterdam Zuid in de populaire wijk de Pijp, tussen de Albert Cuystraat en het Sarphatipark in.

Voor de dagelijkse voorzieningen heeft u de Albert Heijn, Marqt en Dirk van den Broek om de hoek en uiteraard de bekende Albert Cuypmarkt. 

Voor sport en ontspanning kunt u genieten van het fraaie Sarphatipark of gebruikmaken van vele sportfaciliteiten in de omgeving. Het Museumplein is op wandelafstand. Daarnaast heeft u tal van cafés en trendy eetgelegenheden in de directe nabijheid. Middels de fiets bent u met 5 minuten op de grachten!

Er zijn Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (tram en bus). Centraal Station, station Amstel en station Amsterdam Zuid zijn goed bereikbaar. De halte van de toekomstige NoordZuid-lijn is om de hoek. Met de auto bent u met 10 minuten op de ring A10.

GLOBALE INDELING:
Middels het nette trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van de woning heeft u de beschikking over een riante woonkamer met toegang naar het zonnige balkon. De aangrenzende halfopen keuken is voorzien van diverse (inbouw) apparatuur zoals een vaatwasser, oven en koel- vriescombinatie. 

Middels de prachtige kamer-en-suite deuren komt u bij de riante slaapkamer. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.  

De ruime badkamer, welke voorzien is van een ligbad, fraai wastafelmeubel, toilet en wasmachine. Voorts beschikt de woning nog over een separate werk-/studeerkamer, welke tevens is gelegen aan de voorzijde.

De woning is voorzien van een prachtige houten vloer en een fraaie afwerking.

BIJZONDERHEDEN:
- Heerlijk zonnig balkon op het Zuiden;
- separate werk-/studeerkamer;
- woonoppervlak ca. 66m2;
- volledige uitgevoerde keuken;
- TOP locatie;
- permanent beschikbaar;
- woning is NIET geschikt voor woningdelers:
- uitsluitend gestoffeerd verhuurd;
- waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

*Govert (of Govaert) Teunisz. Flinck (Kleef, 25 januari 1615 – Amsterdam, 2 februari 1660) was een Nederlands kunstschilder van voornamelijk portretten, historische werken en genrestukken. Hij was een van de beroemdste leerlingen van Rembrandt, van ca. 1633 tot 1636. Aanvankelijk werd zijn werk wel voor een Rembrandt aangezien en zelfs verkocht, maar in de jaren veertig ontwikkelde Flinck een eigen, meer op de eigentijdse smaak aansluitende classicistische stijl van schilderen.

Voor meer informatie over dit object dan wel een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn u graag van dienst.

Features