Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam Photo - Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam
25 photos available

Sold: Boomstraat 17, 1015 LA Amsterdam

Type of residence Apartment, double ground floor appartment, apartment
Liveable area 96 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€750,000
Sold

General

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum (Jordaan):

Deze prachtige dubbele benedenwoning met gezellige tuin in hartje Jordaan is nu te koop! Het pand is in 2013 gebouwd en is optimaal geïsoleerd. De speelse indeling met wonen op drie verschillende niveau's en fraaie kleurstellingen dragen bij aan het sfeervolle karakter. De woning is hoogwaardig afgewerkt en bovendien gelegen op eigen grond.... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, double ground floor appartment, apartment
Construction period 2013
Status Sold
Offered since 19 December 2019

Features

Offer
Reference number 01608
Asking price €750,000
Service costs €112
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 19 December 2019
Last updated 21 March 2020
Construction
Type of residence Apartment, double ground floor appartment, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 2013
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 96 m²
Content 400 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Energy index 0.91
Boiler
Type of boiler HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Walkin shower
Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a jacuzzi Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum (Jordaan):

Deze prachtige dubbele benedenwoning met gezellige tuin in hartje Jordaan is nu te koop! Het pand is in 2013 gebouwd en is optimaal geïsoleerd. De speelse indeling met wonen op drie verschillende niveau's en fraaie kleurstellingen dragen bij aan het sfeervolle karakter. De woning is hoogwaardig afgewerkt en bovendien gelegen op eigen grond.

OMGEVING:
De woning is gelegen in de Boomstraat nabij de Prinsengracht op misschien wel een van de fijnste locaties van Amsterdam; het stukje Jordaan nabij de Westerstraat en de Noordermarkt.

De Noordermarkt kenmerkt zich door de op zaterdag in Amsterdam 'wereldberoemde' boerenmarkt en op maandag de lapjesmarkt. In de nabije omgeving is een breed scala aan hippe winkels en trendy restaurants en café's. Zowel de Prinsenstraat en de Herenstraat als de Haarlemmerdijk- en straat bevinden zich op steenworp afstand.

Ook vele andere voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur vindt u letterlijk op loopafstand. Kortom, de ideale Amsterdamse woonomgeving!

Het Centraal Station ligt eveneens op loopafstand en biedt u de best mogelijke verbindingen met openbaar vervoer (o.a. trein, metro, tram, bus en natuurlijk de Noord/Zuidlijn). Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, de ring A10 en diverse snelwegen.

INDELING:
Middels de verzorgde entree op straatniveau betreedt u de woning. De entree biedt voldoende ruimte om als garderobe gebruikt te worden en biedt tegelijkertijd een inkijk in de fijne eetkeuken.

Deze gezellige en prettige ruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt naast een fijne plafondhoogte over een compleet uitgevoerde keuken. De keuken is naast alle denkbare apparatuur (o.a. Boretti gasfornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer en Quooker) voorzien van een prachtig natuurstenen aanrechtblad en voldoende opbergruimte.

Het opstapje brengt u vanuit de keuken naar de gezellige living, gelegen aan de achterzijde. De ruimte kenmerkt zich door de smaakvolle kleurstellingen en de praktisch indeling. Via de openslaande deuren bereikt u de achtergelegen tuin. De slaapverdieping bevindt zich in het souterrain en is te bereiken vanuit de living middels een inpandige trap.

Aan de achterzijde treft u de master bedroom welke is voorzien van royale daglichttoetreding. De badkamer is centraal gesitueerd, luxe uitgevoerd en beschikt over een jacuzzi, inloopdouche en natuurstenen wastafelmeubel. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement.

De woning is voorzien van een prachtige eikenhouten vloer en is kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Centrum 2. Momenteel is er een wachtlijst van 2 maanden (bron: gemeente Amsterdam d.d. oktober 2019).

EIGENDOMSSITUATIE:
Deze woning is gelegen op eigen grond. Er is dus geen sprake van erfpacht!

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De Vereniging van Eigenaars "VvE Boomhuys" te Amsterdam is een actieve en gezonde vereniging, waarbij het beheer is uitbesteed aan Rappange. De servicekosten bedragen thans EUR. 112,- per maand.

BIJZONDERHEDEN:
- Toplocatie in hartje Jordaan;
- bouwjaar 2013;
- volledig geïsoleerd;
- luxe en compleet uitgevoerde keuken en badkamer;
- hoogwaardig afwerkingsniveau;
- gebruiksoppervlakte wonen: 95,8 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- heerlijke tuin, gelegen op het Zuidoosten;
- sfeervolle indeling dankzij split-level over drie woonlagen;
- actieve en gezonde VvE, servicekosten EUR. 112,- per maand;
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering in overleg, kan spoedig.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Floor plans

Recently viewed