32 photos available

For sale: Haarlemmerdijk 182I, 1013 JK Amsterdam

Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Liveable area 69 m²
€425,000

General

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum (Jordaan):

Royaal en uitstekend onderhouden appartement (ca. 69 m2) met prachtig uitzicht op een van de gezelligste winkelstraten van de Jordaan, Haarlemmerdijk!

Het appartement ligt echt op een perfecte locatie en heeft iets te bieden voor jong en oud, iedereen vermaakt zich hier uitstekend. Op loopafstand van het Centraal Station.

LIGGING:
Dit he... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Construction period 1905
Status Available
Offered since 01 October 2018

Features

Offer
Reference number 01330
Asking price €425,000
Service costs €87
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 01 October 2018
Last updated 08 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Roof materials Tiles
Rooftype Side gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 69 m²
Content 219 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Boiler
Type of boiler Intergas Kompakt HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has a flue tube Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Definition

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum (Jordaan):

Royaal en uitstekend onderhouden appartement (ca. 69 m2) met prachtig uitzicht op een van de gezelligste winkelstraten van de Jordaan, Haarlemmerdijk!

Het appartement ligt echt op een perfecte locatie en heeft iets te bieden voor jong en oud, iedereen vermaakt zich hier uitstekend. Op loopafstand van het Centraal Station.

LIGGING:
Dit heerlijke appartement is gelegen op een schitterende plek middenin het centrum. In de directe omgeving vindt u tal van leuke winkels (o.a. Haarlemmerdijk, Westerstraat en de 9-Straatjes), uitgaansgelegenheden, restaurants en natuurlijk de bekende markten op de Lindengracht, Westerstraat en Noordermarkt.

Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand en biedt uitstekende verbindingen middels trein, metro, tram en bus. Ook Amsterdam Noord is eenvoudig te bereiken middels de IJ-veren (pontjes) die 24 uur per dag operationeel zijn.

GLOBALE INDELING:
Via het kleinschalig trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping.

Aan de voorzijde van het appartement vindt u de ruime woonkamer van ca. 35 m2. Vanuit de woonkamer heeft u een fantastisch uitzicht op de gezellige winkelstraat. De speelse woonkamer is voorzien van een prachtige schouw met rookkanaal.

In het achterhuis treft u de nette keuken, de half open keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur (o.a. vaatwasser, oven, kookplaat, koelkast).
Voorts een separate ruimte met de wasmachine en CV-ketel.

Aan de achterzijde van de woning treft u de ruime slaapkamer met uitzicht op het parkje. De luxe badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, stoomcabine / douche, toilet en design radiator.

OMGEVING:
Veel winkels, goede uitgaansgelegenheden, gezellige restaurantjes, terrasjes en hippe hotspots zoals Café Tabak en de Stout. De Noordermarkt heeft iedere maandag stoffenmarkt en op zaterdag de biologische markt. Hier verkopen boeren uit de omgeving van Amsterdam hun biologische voedsel zoals vlees, vis, brood, kaas en andere lekkernijen.

De Haarlemmerdijk een gezellige winkelstraat met een groot aanbod aan winkels en zelfs een van de oudste bioscopen van Amsterdam, The Movies. Het Westerpark ligt in de buurt met in de zomer erg veel open lucht optredens en de bekende Wester Gasfabriek.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren (genaamd: Haarlemmerdijk 182) bestaat uit drie leden. De VvE wordt actief en professioneel beheerd door Velzel VVE Diensten. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 87,03 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op eigen grond!

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen op eigen grond;
- schitterende locatie;
- luxe badkamer met stoomcabine en ligbad;
- centrale verwarming (Intergas Kompakt HR);
- oplevering in overleg/kan spoedig;
- Rijksmonument* (nummer: 1353);
- bruto vloeroppervlakte (b.v.o.): circa 77.70 m2 (NEN2580 rapport aanwezig);
- onderhoudskosten / servicekosten fiscaal aftrekbaar;
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering in overleg / kan spoedig.

HAARLEMMERDIJK:
De Haarlemmerdijk is een Amsterdamse winkelstraat in het verlengde van de Haarlemmerstraat, evenwijdig tussen de Haarlemmer Houttuinen en de Brouwersgracht, tussen de Korte Prinsengracht en de Singelgracht.
De dijk is een bij de stadsuitbreiding van 1612 aangelegde waterkering. De dijk verving het meest oostelijke deel van de Spaarndammerdijk, dat iets zuidelijker lag. De Haarlemmerdijk is de kern van de Haarlemmerbuurt. De ten noorden hiervan gelegen Haarlemmer Houttuinen, waren vroeger houtopslagplaatsen.
Ten westen van de Haarlemmerdijk, voorbij het Haarlemmerplein, wordt via de Haarlemmerweg de route naar Haarlem voortgezet.

De Haarlemmerdijk is een drukke winkelstraat. In 2012 werd de combinatie Haarlemmerstraat / Haarlemmerdijk verkozen tot 'leukste winkelstraat van Nederland'.[1]

Tussen 1902 en 1955 reed door deze straat een tram van het Centraal Station naar het Haarlemmerplein en verder naar de Spaarndammerbuurt.

* Monument - Haarlemmerdijk 182 | Pand met ingezwenkte halsgevel van vloeiend silhouet (XVIIIc). (Rijksmonument nummer 1353).

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Floor plans

Extra

Recently viewed