Definition

** SLUITING INSCHRIJVING DONDERDAG 25 APRIL A.S. 12.00 UUR **

Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Heerlijk licht en prettig studio-appartement in de Hugo de Grootkade gelegen nabij de geliefde Jordaan en het Westerpark. Dit studio-appartement bevindt zich op de derde etage en biedt een schitterend uitzicht. 

OMGEVING: 
Het appartement is gelegen in een bruisende woonomgeving, nabij de Jordaan met haar vele uitgaansgelegenheden, terrasjes en winkels en natuurlijk het heerlijke Westerpark met tal van hotspots en leuke evenementen. Voorts op steenworp afstand van onder andere het Hugo de Grootplein en de Grachtengordel. Hier vindt u alles wat u zoekt in een stad als Amsterdam; trendy winkels, winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook gezellige en hippe cafés en restaurants en allemaal op loopafstand.

De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (o.a. tramlijn 1, 2, 3, 10, 13, 14 en 17) als met de auto (Ring A10, A2 en de A5).

INDELING:
Via het gemeenschappelijke entree, bereikt u middels de trap de derde verdieping, alwaar het studio-appartement zich bevindt. 

Aan de achterzijde vindt u de ruime lichte keuken met eetgedeelte en toegang tot het knusse balkon. Het slaapgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is ingericht met douchegedeelte, toilet en fonteintje. 

Door de gehele woning ligt een mooie houten vloer. 

VERENIGING VAN EIGENAARS:
Het appartement maakt deel uit van 'VvE Hugo de Grootkade 6' en is in eigen beheer. Het betreft een actieve en gezonde vereniging. De servicekosten bedragen € 85,00 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Deze woning is gelegen op eigen grond. Er is dus geen sprake van erfpacht.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen op top locatie nabij het Westerpark en de Jordaan;
- heerlijk doorzon-woning;
- eigen grond;
- gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars;
- rondom voorzien van dubbele beglazing;
- oplevering in overleg (kan snel!);
- voorbehoud gunning verkoper.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Features