Home

en

Over ons

Amstelland Makelaars

Moderne makelaars met ouderwets goede service! Persoonlijk, bereikbaar, betrokken en thuis in de Amsterdamse woningmarkt.

Amstelland Makelaars heeft jaren ervaring in aankoop, verkoop, huur en verhuur van onroerend goed in Amsterdam e/o.

Amstelland Makelaars heeft uitgebreide expertise in verkoop, koop en verhuur van woningen en bedrijfspanden.

Ook voor hypotheken, verzekeringen, taxaties en energielabels bent u bij Amstelland Makelaars aan het juiste adres.

Een goed persoonlijk contact staat bij Amstelland Makelaars voorop.

U vindt ons in het hart van Amsterdam aan de Prinsengracht nabij het Amstelveld en de Utrechtsestraat. Wij opereren in de regio Amsterdam en ver daarbuiten. Sinds jaren zijn wij actief in aankoop, verkoop, huur en verhuur van huizen, appartementen en bedrijfspanden en alles wat daarbij komt kijken: van hypotheken tot bouwbegeleiding.

Onze verhuurafdeling is gespecialiseerd in het bedienen van de expat-markt in Amsterdam en Amstelveen. Ook voor het beheer van uw onroerend goed bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk

Doordat wij met een klein team werken, bent u bij ons geen dossiernummer. Een goed persoonlijk contact staat bij Amstelland Makelaars voorop. Als geen ander kennen wij de woningmarkt, de mensen en hun wensen.

Kennismaken?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw vragen te beantwoorden of om u te adviseren.

Contact opnemen


Meningen van klanten

Op Wie Is De Beste Makelaar leest u wat andere klanten over hun makelaar zeggen. Wij hebben 5 recente meningen over Amstelland Makelaars voor u onder elkaar gezet.

Lees testimonials