Home

en

Verhuren

Uw woning verhuren in de regio Amsterdam en Amstelveen? Voorkeur voor verhuren aan expats? Amstelland Makelaars heeft als verhuurmakelaar uitgebreide ervaring in tijdelijke verhuur aan expatriates.

Wilt u uw woning verhuren aan expats in de regio Amsterdam en Amstelveen of daarbuiten? Amstelland Makelaars verhuurt speciaal aan expatriates.

Expats

Onze verhuurafdeling is gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan zogenaamde expatriates in de regio Amsterdam en Amstelveen. Ook voor het verhuren van uw woning buiten Amsterdam kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange en uitgebreide ervaring in de (tijdelijke) verhuur van woningen aan expat-huurders is Amstelland Makelaars de juiste partij voor zorgeloze verhuur met een optimaal rendement.

In de spotlight

Wij verzorgen de presentatie van uw huis op Funda.Wij bieden optimale exposure voor uw woning middels onze druk bezochte website en diverse verzamelwebsites zoals Funda.nl, Pararius.nl, Expatica.com, Xpatrentals.com en Huren.nl.

Daarnaast wordt uw woning aangeboden aan onze up-to-date database van woningzoekenden, diverse relocation bureaus en HR-afdelingen van bedrijven.

Het innige samenwerkingsverband met een groot aantal collega-verhuurmakelaars in de regio vergemakkelijkt uw zoektocht naar de perfecte huurder. Natuurlijk gaan ook wij met de tijd mee en zijn wij volop actief op social media. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning ook op Facebook en Twitter onder de aandacht te brengen.

U vindt onze huurwoningen onder andere op:

  • Pararius
  • Expat Rentals
  • Funda
  • Amstelland Makelaars

Uitgebreide service

Amstelland Makelaars is aangesloten bij Keurmerk Verhuurders BelangenAmstelland Makelaars helpt u graag in uw zoektocht naar een betrouwbare huurder tegen een scherpe courtage. U bent verzekerd van kundige verhuurmakelaars en juridisch zorgvuldig getoetste overeenkomsten.

Desgewenst verzorgen wij financieel en technisch beheer. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld zelf in het buitenland verblijft! Hiervoor verlangen wij een vergoeding van 7% van de maandelijkse huurprijs (exclusief btw).

Referenties

Veel internationale bedrijven werken succesvol met ons samen bij de relocation van hun expats. Nike, ING, Levi's, IBM, Adidas, TomTom, Price Waterhouse Coopers, Ernst & Young, KPMG, ABN AMRO, Credit Europe, Garanti Bank, Mizuho Bank, e.a.

Referenties Nike, ING, Levi's, IBM, Adidas, TomTom, Price Waterhouse Coopers, Ernst & Young, KPMG, ABN AMRO, Credit Europe, Garanti Bank, Mizuho Bank

Vragen over het verhuren van uw woning?

Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak, waarbij wij al uw vragen rond het (al dan niet tijdelijk) verhuren van uw woning beantwoorden. Wij informeren en adviseren u graag.

Neem contact met ons op