Beschrijving

BEZICHTIGINGEN BIJ DE WONING GAAN OP AFSPRAAK OP WOENSDAG 7 APRIL VAN 15:00 tot 17:30
EVENTUELE INTERESSE DIENT KENBAAR GEMAAKT TE WORDEN PER MAIL: info@amstellandmakelaars.nl

Te huur aangeboden in Amsterdam West (Da Costabuurt):

Op een geweldige locatie in de Da Costabuurt vindt u deze studio met balkon.

De gestoffeerde woning wordt verhuurd voor een periode van twee jaar.

OMGEVING:
De woningen zijn zeer centraal gelegen in de populaire Da Costastraat. Op iedere hoek van de straat bevinden zich leuke winkeltjes en er zijn tal aan leuke barretjes en restaurants op loopafstand. Tevens bevinden de appartementen op loopafstand van o.a. de Food Hallen, de Dam en het Leidseplein. 

Deze studio is met het openbaarvervoer goed te bereiken. Vanaf de Kinkerstraat en de Bilderdijkstraat rijden diverse tramlijnen. Ook vertrekken er vanaf de Elandsgracht/Marnixstraat diverse bussen.  Met de auto heb je toegang via S105 en S106 tot de ring A10. 

INDELING:

Via het trappenhuis bereikt u de entree van het appartement welke is gelegen op de derde verdieping. De centrale hal geeft vrijwel toegang tot alle vertrekken van de woning.


Studio 2 achter: 
Bij binnenkomst betreedt u de woonkamer welke tevens beschikt over een aparte keuken. In de keuken is er plaatst gemaakt voor een wasmachine aansluiting. Via de woonkamer betreedt u de badkamer welke is voorzien van een inloop douche en wastafelmeubel. Tevens is er een separaat toilet aanwezig. Het ruime balkon bevind zich aan de achterzijde en is gelegen op het Oosten. 

BIJZONDERHEDEN:
- Unieke woning op een toplocatie in hartje Amsterdam;
- Woningen worden uitsluitend semi gestoffeerd opgeleverd;
- studio;
- Woonoppervlak van ca. 30 m2;
- Per direct beschikbaar; 
- Waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Kenmerken