Beschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Leuk en centraal gelegen 2-kamer appartement (ca. 48 m2) met balkon en gemeenschappelijk dakterras, gelegen op de tweede verdieping aan de Kinkerstraat. Dit prettig ingedeelde appartement is onder andere voorzien van een nette keuken, badkamer, leuk balkon aan de achterzijde en gezellig uitzicht op de winkelstraat. 

De woning is gelegen op eigen grond en maakt onderdeel uit van een gezonde en professioneel beheerder, VvE genaamd 'Kinkerstraat 216 - 222'. Deze panden zijn in 2011 gesplitst in appartementsrechten, waarbij destijds het  funderingsherstel is uitgevoerd.

Kortom, een instapklaar appartement! 

OMGEVING: 
De Kinkerstraat is de gezelligste winkelstraat van (voormalig) stadsdeel Oud-West en een zeer gewilde woonomgeving nabij de Helmerbuurt. Gelegen dichtbij het centrum (onder andere Jordaan en 9-straatjes) en zowel met de fiets als met openbaar vervoer ideaal bereikbaar. 

In de buurt vindt u leuke winkels, supermarkten, restaurants (Deegrollers, Voldaan, Bar Bra, The Golden Brown Bar, Lot 61, de Coffee Company, en de Koffiesalon) aan de Kinkerstraat en de Jan Pieter Heijestraat. Tevens bevind zich op loopafstand de Foodhallen en de Ten Katemarkt, één van de oudste markten van Amsterdam. Het Vondelpark en Centraal Station bevinden zich op slechts respectievelijk 5 en 10 minuten fietsafstand.

Uitstekend openbaar vervoer middels tram en bus, de halte bevindt zich praktisch voor uw deur. Het Centraal Station en station Lelylaan zijn te bereiken in circa 15 minuten met de tram of bus.

Parkeren middels vergunningsstelsel. In de directe omgeving is doorgaans voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. De bereikbaarheid met de auto is dankzij diverse uitvalswegen en ontsluitingen (S105 en S106, ring A10) prima te noemen.

GLOBALE INDELING: 
Het goed onderhouden en ruime trappenhuis brengt u naar de tweede verdieping waar de entree van het appartement zich bevindt. Via de centrale hal van het appartement bereikt u de woonkamer, welke aan de voorzijde is gelegen.

De gezellige woonkamer met open keuken heeft door de raampartijen een fijne hoeveelheid daglicht. Door de lichte kleurstelling van de wanden heeft de woonkamer een ruimtelijke en prettige sfeer. Aansluitend treft u de nette open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, kookplaat en koelkast) De gehele keuken is uitgevoerd in RVS.

Aan de achterzijde van het appartement vindt u ruime slaapkamer (ca. 13 m2) en met toegang tot het balkon (circa 4 m2). Centraal in het appartement bevindt zich de ruime badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en toilet. Voorts treft u een separate berging met aansluiting voor de wasmachine aan.

Alle bewoners van het complex hebben toegang tot het riante dakterras!

Het gehele appartement is kwalitatief zeer netjes afgewerkt en voorzien van een fraaie lamelparketvloer.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op eigen grond! Er is derhalve geen sprake van erfpacht.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: West 11.1. Momenteel is er een wachtlijst van ca. 3 maanden (bron: gemeente Amsterdam d.d. oktober 2021).

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaars "VvE Kinkerstraat 216 - 222 te Amsterdam" is een actieve en gezonde vereniging, waarbij het beheer wordt gedaan door een professionele beheerder Millen3um VvE Beheer. De servicekosten bedragen ca. € 121,- per maand. Er wordt jaarlijks vergaderd, er is een MJOP, een reservefonds en opstalverzekering.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen op TOP locatie;
- funderingsherstel uitgevoerd in 2011;
- Ideale ligging in populaire buurt;
- alle voorzieningen op loopafstand;
- 2-kamer appartement;
- gelegen op eigen grond;
- gezonde en professionele Vereniging van Eigenaars;
- riant balkon achterzijde en gemeenschappelijk dakterras;
- gebruiksoppervlakte: 48 m2 (NEN2580 meetrappart aanwezig);
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering in overleg, kan spoedig.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.
Een standaard ouderdomsclausule en NEN2580 clausule zijn van toepassing bij deze woning.

Kenmerken