Beschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam-Oost (Java-Eiland):

Heerlijk comfortabel wonen aan de Taman Sapituin in deze prettig ingedeelde en ruim opgezette 3-kamer woning op het geliefde Java-Eiland! Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 82 m2 en beschikt naast twee ruime slaapvertrekken over een riante buitenruimte (ca. 10 m2) en een vrijwel nieuwe keuken (2018)! Voorst is de woning gelegen in een fraai gekleurd pand (b.j. 1999) en is de huidige erfpachtcanon afgekocht t/m 2047.

OMGEVING:
De woning is gelegen in het Oostelijke Havengebied op het Java-eiland. Een rustige omgeving met een groen plantsoen aan de voorzijde en het Bogortuin Park op een steenworp afstand. Het is een kindvriendelijke omgeving waar kinderen voor de deur lekker buiten kunnen spelen.

Diverse winkels aan het Azartplein zijn op loopafstand, maar ook Winkelcentrum Brazilië met alle benodigde voorzieningen en de Biologische markt (elke woensdag aan de van Eesterenlaan) zijn vlakbij. Eveneens kunt u sporten langs het IJ.

De bus- en tramverbinding naar het centrum van Amsterdam zijn zeer goed en middels het pontje naar Amsterdam-Noord zijn leuke hotspots als Restaurant De Goudfazant en Hangar zijn op loopafstand te bereiken.

INDELING:
Bij binnenkomst in het complex zijn het bellentableau en de brievenbussen direct beschikbaar. Tevens zijn de entree van het algemene trappenhuis en de bergingen gelegen op de begane grond.

De entree van de woning treft u aan op de tweede verdieping. Hier geeft de algemene hal toegang tot alle vertrekken van de woning.

De woonkamer met aangrenzend half-open woonkeuken is gelegen aan de voorzijde van het pand en beschikt over een heerlijk balkon van ca. 10 m2 met zicht over de Taman Sapituin (ligging: West). De keuken is in 2018 nieuw geplaatst en beschikt over alle denkbare inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, oven en inductieplaat).

Aan de achterzijde van de woning zijn de riante slaapvertrekken en de badkamer gelegen. De badkamer beschikt over een ligbad met douche en wastafelmeubel en is centraal tussen de slaapvertrekken gelegen.

Kortom, een prettig ingedeelde woning op een rustige en populaire locatie! 

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De Vereniging van Eigenaars ‘VvE Florence’ is een actieve en gezonde vereniging welke professioneel wordt beheerd door "Eigen Haard VvE Beheer". De service kosten voor dit appartementsrecht bedragen € 118,83 per maand.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Oost 7. Momenteel is er geen wachtlijst! (bron: gemeente Amsterdam d.d. mei 2020).

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond (Algemene Bepalingen 2000). Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt tot 31 augustus 2047. De erpfachtaanvraag voor de overstapregeling is tijdig gedaan.

BIJZONDERHEDEN:
- Fijne locatie op het Java-Eiland;
- prettige indeling;
- riante buitenruimte (ca. 10 m2);
- bouwjaar 1999;
- voorzien van twee slaapkamers;
- volledig geïsoleerd (Energielabel B);
- alle voorzieningen op loopafstand;
- woonoppervlakte: 81,6 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- gelegen op gemeentelijke erfpacht, afgekocht t/m 2047;
- oplevering in overleg;
- voorbehoud gunning verkoper.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Kenmerken