English

Onze pakketten

Voor ieder wat wils

Amstelland Makelaars biedt een scala aan diensten voor het kopen van een woning in Amsterdam. Zoek je begeleiding gedurende het heel traject, van het begin van je zoektocht tot aan de sleuteloverdracht?


Bij ons kun je een zoekopdracht plaatsen voor een huis kopen in Amsterdam. We gaan dan actief voor je op zoek naar een woning die past bij je voorkeuren en wensen. Heb je al een potentieel huis op het oog? Schakel ons dan in voor begeleiding vanaf de tweede bezichtiging. De keuze ligt bij jou. Ongeacht je keuze, wij bieden professioneeel advies, voeren de onderhandelingen en zorgen voor de best mogelijke aankoopprijs. 

Meer over ons Direct contact

Onze pakketten

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar

Waarom Amstelland Makelaars B.V.

Een woning kopen in Amsterdam is een grote stap. Je wilt er zeker van zijn dat je geen onaangename verrassingen tegenkomt na de aankoop en dat je niet te veel of te weinig biedt, waardoor je jouw droom koopwoning in Amsterdam misloopt. Een aankoopmakelaar van Amstelland Makelaars staat je bij in dit proces. Dit is onze aanpak:

• Intake gesprek: we brengen jouw wensen en behoeften in kaart voor een huis kopen in Amsterdam.
• Vooraan bij bezichtigingen: ontvang direct per e-mail het nieuwste aanbod van koopwoningen in Amsterdam die aan jouw criteria voldoen. Zo ben je een van de eersten die de kans krijgt om een woning te bezichtigen.
• Begeleiding bij bezichtigingen: we vergezellen je bij elke bezichtiging om een goed beeld te krijgen van jouw wensen en voor een professionele evaluatie van de woning op aspecten als bouwkundige staat, juridische documenten, bestemmingsplannen, fundering en waardebepaling.
• Wij onderhandelen voor jou: heb je jouw ideale koopwoning in Amsterdam gevonden? Met onze beoordeling en uitgebreide marktkennis bepalen we de waarde van jouw toekomstige koopwoning in Amsterdam. We doen een passend bod en zorgen voor de beste aankoopprijs onder optimale voorwaarden.
• Een laatste check: voor de definitieve aankoop controleren we de woning grondig samen, zodat je voor geen verrassingen komt te staan.
• De koopakte: we doorlopen samen de koopakte voordat je bij de notaris tekent. Ook zorgen we voor de afhandeling van de overdracht.
• Transport en overdracht: we controleren de woning grondig met jou voor de definitieve overdracht bij de notaris.
• Ook na de aankoop: mocht je problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen en een oplossing te vinden.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken om jouw mogelijkheden voor een huis kopen in Amsterdam te bespreken? Neem contact met ons op via de onderstaande button of bezoek ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam. Én ontdek hoe we jouw zoektocht naar een koopwoning in Amsterdam kunnen vereenvoudigen en jouw droomhuis werkelijkheid kunnen maken.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?