English

Huis kopen in Amsterdam Zuid

Wilt u een huis kopen in Amsterdam Zuid? Onze gedreven makelaars helpen u daar graag bij! Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij in Nederland, maar met de focus op Amsterdam en al haar buurten, weten wij als geen ander het actuele aanbod aan huizen te koop in Amsterdam Zuid. Met een makelaar van Amstelland Makelaars aan uw zijde bent u verzekerd van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden.

Woningaanbod Amsterdam Zuid 

Benieuwd geworden naar hoe wij u verzekeren van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden? Dit doen wij in de volgende stappen:

  1. We stellen samen uw woonwensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart;
  2. U ontvangt, op basis van de door u gestelde wensen en behoeften, een overzicht van alle huizen te koop in Amsterdam Zuid;
  3. Wij helpen gedurende het gehele proces, van bezichtiging tot aankoop.

Heeft u al een bepaald huis of appartement te koop in Amsterdam Zuid op het oog? Komt u dan gerust eens langs op ons kantoor aan de karakteristieke Prinsengracht in hartje Amsterdam. Dan kan een van onze ervaren makelaars samen met u de mogelijkheden doornemen onder het genot van een kop koffie. Wie weet tot snel!

Over Amsterdam-Zuid

Van wereldberoemde kunst tot boutique chique, dat is Amsterdam-Zuid in een notendop. Deze wijk is een van de mooiste en rijkste buurten. Houdt u van majestueuze, brede lanen, indrukwekkende monumentale bouwwerken, unieke winkels en de beste musea ter wereld? Of van het welbekende Museumplein of van het bruisende Vondelpark? Dan is Amsterdam-Zuid dé buurt om in te wonen.

Een greep uit de bezienswaardigheden in Amsterdam-Zuid:

  • Vondelpark
  • Rijksmuseum 
  • P.C. Hooftstraat
  • Stedelijk Museum
  • Van Gogh Museum 
  • Koninklijk Concertgebouw 

Nog steeds interesse in één van de mooie huizen in Amsterdam Zuid? Bij Amstelland Makelaars staan we voor u klaar! 

Woningaanbod Amsterdam Zuid

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod