English

Huis kopen in Amsterdam centrum

Wilt u een huis kopen in Amsterdam centrum? Een weg vinden door alle huizen die te koop staan in het centrum van Amsterdam is zo makkelijk nog niet. De ervaren makelaars van Amstelland Makelaars helpen u daar graag bij! Het vinden én kopen van een huis is niet zomaar iets, en daarom moet dit proces zo goed en soepel mogelijk verlopen. Hier komt onze expertise goed van pas. Met een makelaar van Amstelland Makelaars aan uw zijde bent u verzekerd van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden.

Woningaanbod Amsterdam Centrum 

Bent u benieuwd geworden hoe wij u helpen bij deze zoektocht en wilt u met onze expertise het perfecte huis kopen in Amsterdam Centrum? Onze werkwijze is grofweg opgedeeld in drie stappen:

  1. We stellen samen uw woonwensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart;
  2. U ontvangt, op basis van de door u gestelde wensen en behoeften, een overzicht van alle huizen te koop in Amsterdam Centrum;
  3. Wij helpen gedurende het gehele proces, van bezichtiging tot aankoop.

Bij Amstelland Makelaars zijn we natuurlijk niet alleen gespecialiseerd in huizen, maar ook in appartementen. Wilt u een appartement kopen in Amsterdam centrum? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt appartement in het overweldigende aanbod, het bezichtigen hiervan én het aankopen van een appartement in hartje Amsterdam.

Over Amsterdam Centrum

Als u aan het centrum van Amsterdam denkt, denkt u onder andere aan de karakteristieke grachten, het historische Van Gogh Museum, het Koninklijk Paleis op de Dam en natuurlijk aan de bloemenmarkt. Naast deze bekende plekken en attracties, zijn er in het historische centrum van Amsterdam ook vele verrassende en unieke plekken te vinden.

Als u van winkelen houdt, is Amsterdam-Centrum een plek naar uw hart. Buiten de grote winkelketens in de bekende straten in het centrum, zijn er ook vele markten om rond te struinen, maar u kunt ook naar de welbekende 9 Straatjes of de Haarlemmerstraat. Hier zijn de meest exclusieve en unieke winkels te vinden.

Ook voor kunst bent u in het centrum van Amsterdam op de juiste plek. In het Spiegelkwartier huist in bijna ieder pand een heuse kunstgalerie, perfect als u op zoek bent naar de meest originele en unieke kunststukken. Of wat te denken van horeca? Waant uzelf in China in Chinatown op de Zeedijk en proef de traditionele Aziatische keuken, of schuift u eens aan bij één van de honderden restaurants in Amsterdam-Centrum. Genoeg redenen om uw zoektocht voort te zetten naar het perfecte huis te koop in Amsterdam centrum!

Een greep uit de vele bezienswaardigheden in Amsterdam-Centrum:

  • Jordaan
  • Grachtengordel
  • De 9 Straatjes 
  • Haarlemmerstraat & Haarlemmerdijk
  • Nieuwmarkt
  • Leidseplein
  • Het Paleiskwartier 
Woningaanbod Amsterdam Centrum

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod