English

Wij bieden uitgebreid het vastgoedadvies in Amsterdam

Verhuurproces

  • Taxaties: wanneer je – los van een verkoop – een taxatierapport nodig hebt van jouw huis, bijvoorbeeld voor (een wijziging in) je hypotheek, bij een verbouwing, wanneer je gaat scheiden of een huis erft, kun je bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een taxateur Amsterdam West of elders in Amsterdam, wij zijn er om je te helpen.
  • Hypotheken & verzekeringen afsluiten: wij zorgen samen met een gerenommeerd hypotheekadvieskantoor en/of een verzekeringstussenpersoon voor aantrekkelijke voorwaarden en scherpe provisies.
  • Energielabel: van de isolatie van dak, muren, vloer en ramen tot de energiezuinigheid van verwarmingsinstallaties – een energielabel laat zien hoe zuinig jouw woning is én wat beter kan. Dit zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar zie je ook direct terug op je energierekening. Sinds 1 januari 2008 is het voor alle verkopers en verhuurders van woningen verplicht om een energielabel te laten opstellen. Wij werken hiervoor samen met een erkende en gecertificeerde adviseur.

Meer over ons Direct contact

Wij bieden uitgebreid het vastgoedadvies in Amsterdam

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Wil je graag meer weten over ons hoogwaardige vastgoedadvies Amsterdam of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of kom langs op ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Meer over ons Direct contact

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?