English

Huis kopen in Amsterdam Noord

Wilt u een huis kopen in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Amstelland Makelaars aan het juiste adres! Met het grote aanbod van huizen te koop in Amsterdam Noord, ziet u al gauw door de bomen het bos niet meer. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij in het noorden van Amsterdam, kunnen wij u op ieder moment voorzien van de juiste hulp in deze zoektocht. Met een makelaar van Amstelland Makelaars aan uw zijde bent u verzekerd van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden.

Woningaanbod Amsterdam Noord 

Wilt u meer weten over hoe wij bij Amstelland Makelaars te werk gaan bij het vinden van woningen in Amsterdam Noord? Onze werkwijze is kort samen te vatten in drie stappen:

  1. We stellen samen uw woonwensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart;
  2. U ontvangt, op basis van de door u gestelde wensen en behoeften, een overzicht van alle huizen te koop in Amsterdam Noord;
  3. Wij helpen gedurende het gehele proces, van bezichtiging tot aankoop.

Bent u overtuigd van onze ervaring en expertise? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor aan de karakteristieke Prinsengracht in het hart van Amsterdam. Dan kunnen onze gepassioneerde makelaars u alvast helpen met het vinden van dé perfecte woningen of huizen in Amsterdam Noord!

Over Amsterdam-Noord

Net aan de andere kant van het IJ vindt u een bruisend en inspirerend, maar desondanks ook landelijk deel van Amsterdam. Amsterdam-Noord is binnen de kortste keren uitgegroeid tot een van de meest levendige buurten van Amsterdam. Met een korte overtocht met de pont bent u zo aan de zonnige kant van het IJ!

Amsterdam-Noord is een stadsdeel dat bekend staat om haar verschillen; hier vindt u hippe en grensverleggende festivals en feesten, state-of-the-art architectuur en fraaie en gezellige restaurants aan het water, maar ook natuurrijke en beeldige plattelandsdorpen. Zo loopt u op het ene moment in een groen paradijs, maar zit u op het andere moment op een hip terras tussen de moderne architectuur. Genoeg redenen om uw zoektocht naar woningen in Amsterdam Noord te starten!

Drie bekende bezienswaardigheden in Amsterdam-Noord zijn:

1. A'DAM Toren

2. Café de Ceuvel

3. EYE Filmmuseum 

Woningaanbod Amsterdam Noord

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod