English

Waarom vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Technische mankementen, achterstallig onderhoud, leegstand en eventuele achterstallige- en wanbetalingen. Bij de verhuur van een woning komt nogal wat kijken. Door het vastgoedbeheer Amsterdam uit handen te geven wordt dit tot een minimum beperkt. Wij houden continu contact met de huurder, zijn het aanspreekpunt bij eventuele problemen of klachten en zorgen ervoor dat deze op zorgvuldige wijze, snel worden afgehandeld.

Meer over ons Direct contact

Waarom vastgoedbeheer

Onze pakketten

Service

Bij Amstelland Makelaars kun je terecht voor verschillende pakketten voor het beheer van je woning.

  • Financieel beheer vastgoed; dit bevat onder andere huurincasso, actieve controle op huurontvangsten, het versturen van aanmaningen en het actief tegengaan van achterstallige- en wanbetalingen.
  • Huuradministratie & rapportage; dit bevat onder andere een overzicht van alle huuropbrengsten en kosten per huurder en het beheer van het dossier en huurcontract. Ook nemen wij de communicatie met huurders uit handen, lossen we eventuele problemen of klachten op en rapporteren we gemaakte kosten.
  • Technisch beheer vastgoed & onderhoud; wij hebben samenwerkingen met gerenommeerde onderhouds- en herstelbedrijven en kunnen verbouwingen en renovaties volledig uit handen nemen. Hierin hebben wij ruime ervaring en kennis; van ontwerp tot nazorg.

Meer over ons Direct contact

Onze pakketten

Financieel beheer vastgoed

Financieel beheer

Financieel beheer vastgoed omvat een uitgebreid scala aan taken gericht op het beheren van de financiële aspecten van vastgoed verhuur. Dit omvat:

  • Huurincasso: Het innen van huurinkomsten van huurders binnen de gestelde termijnen. Dit omvat het versturen van huurfacturen en het monitoren van betalingen
  • Actieve controle op huurontvangsten: Regelmatige controle en opvolging van huurbetalingen om ervoor te zorgen dat alle huurinkomsten tijdig en volledig worden ontvangen.
  • Versturen van aanmaningen: In het geval van achterstallige huurbetalingen, het verzenden van aanmaningen en herinneringen aan huurders om betalingen te stimuleren en achterstallige bedragen te innen.
  • Actief tegengaan van achterstallige- en wanbetalingen: Het nemen van proactieve maatregelen om achterstallige en wanbetalingen te voorkomen of aan te pakken, zoals het vaststellen van strikte betalingsvoorwaarden en het implementeren van passende incassoprocedures.

Financieel beheer vastgoed is essentieel om een gezonde financiële basis te behouden voor het beheer van vastgoedobjecten en om ervoor te zorgen dat huurinkomsten consistent en efficiënt worden geïnd.

Meer over ons Direct contact

Financieel beheer vastgoed

Huuradministratie

Administratie

Huuradministratie omvat het bijhouden van huuropbrengsten en kosten per huurder, beheer van huurcontracten en documentatie, communicatie met huurders, oplossen van problemen en klachten, en rapportage van gemaakte kosten. vormt de ruggengraat van effectief vastgoedbeheer Amsterdam en vereist een grondige aanpak om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het huurproces nauwkeurig worden bijgehouden en beheerd.

Meer over ons Direct contact

Huuradministratie

Technisch beheer vastgoed

Technische beheer

Ons technisch beheer vastgoed omvat samenwerkingen met gerenommeerde onderhouds- en herstelbedrijven, waardoor we regulier onderhoud en het oplossen van technische problemen efficiënt kunnen uitvoeren. Daarnaast coördineren en voeren we verbouwingen en renovaties uit, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke nazorg, om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise streven we ernaar om jouw vastgoed in optimale staat te houden.

Meer over ons Direct contact

Technisch beheer vastgoed

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken om jouw vastgoedadvies te ontvangen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button of bezoek ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam. Ontdek waarom Amstelland Makelaars dé vastgoedbeheerder Amsterdam is, die jou het beste kan helpen bij het beheer van jouw vastgoed.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?