English

Unieke aspecten van onze dienstverlening in nieuwbouwprojecten

Verhuurproces

Ontdek waarom wij de nieuwbouwmakelaar zijn voor vastgoedontwikkelaars en -beheerders die op zoek zijn naar een onderscheidende aanpak bij het verhuren of verkopen van nieuwbouwprojecten Amsterdam. Hieronder presenteren we enkele unieke aspecten van onze dienstverlening die ons onderscheiden van andere nieuwbouwmakelaars.

Meer over ons Direct contact

Unieke aspecten van onze dienstverlening in nieuwbouwprojecten
  • Onze ambitie: Amstelland Makelaars is sinds 2005 een gerenommeerd makelaarskantoor opererend in de regio groot Amsterdam vanuit hartje Amsterdam. Onze ambitie is om uit te groeien tot het meest succesvolle makelaarskantoor in de regio als het gaat om de verkoop en/of verhuur van nieuwbouw in Amsterdam en uitpondingen.
  • Ons netwerk: wij zijn een gevestigde naam in de Amsterdamse makelaardij met een groot netwerk binnen en buiten Amsterdam onder makelaars en andere vastgoedprofessionals.
  • Onze expertise: Onze binnen- en buitendienst is ervaren en deskundig en volgt nauwgezet de ontwikkelingen op de woningmarkt en speelt in op actuele trends.
  • Expats: Actief in verhuur van woningen in het hogere segment, waardoor ons kantoor goede naamsbekendheid geniet onder expats. Steeds vaker wordt nieuwbouw in Amsterdam verkocht aan expats en zij voelen zich vertrouwd bij de aankoop van een nieuwbouwwoning bij ons kantoor.
  • Onze locatie: Amstelland Makelaars heeft een fraaie ontvangstlocatie, centraal gelegen in de stad nabij de Utrechtsestraat, Vijzelgracht en Stadhouderskade. Hierdoor kennen wij de stad als onze broekzak en zijn wij bovendien goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer.
  • Innovatie: Ons kantoor werkt met de toonaangevende WoningDossier software van Property to Market (Aareon), waardoor wij invulling geven aan jouw wensen wat betreft snelheid, veiligheid en efficiency in het verkoopproces gecombineerd met het reduceren van de verkoopkosten. Optimale samenwerking tussen de ontwikkelaar, de makelaar en de koper of huurder.

  • Lid van VBO: wij zijn trots lid van VBO; de meest ambitieuze en betrokken branchevereniging van Nederland die zich sterk maakt voor optimale deskundigheid van haar leden, integriteit en marktstabiliteit. Daarnaast volgt VBO Makelaar innovatie op de voet en houdt zij niet vast aan in het verleden behaalde status en resultaten, maar ligt de focus op de dag van morgen.
  • Samenwerking met onafhankelijk hypotheekadvieskantoor: Amstelland Makelaars heeft een innige samenwerking met De Kredieter, een onafhankelijk hypotheek advieskantoor gevestigd in het World Trade Center in Amsterdam Zuid. Onze medewerkers zijn hierdoor goed op de hoogte van de financieringsmogelijkheden en ontwikkelingen op de hypotheekmarkt voor nieuwbouw in Amsterdam. 
  • Wij zorgen voor de beste presentaties van woningen: Dankzij innige samenwerking met o.a. Zien24 en Woning Media garanderen wij een optimale online presentatie van een nieuwbouwwoning Amsterdam, waarbij wij gebruik maken van o.a. fotografie, panorama foto’s (360 graden beelden), video’s, 2-D en 3-D impressies en natuurlijk plattegronden.
  • Wij zorgen voor het complete plaatje: Onze makelaars denken graag ‘out of the box’ als het gaat om onderwerpen als het verkoop- of verhuurklaar maken van nieuwbouw in Amsterdam, het bepalen van de meest courante indeling en uitvoering en natuurlijk het inrichten en stylen van een woning, ten behoeve van de verkoop en verhuur.

Referentie

Referentie van Patrizia

"Pieter en zijn team hebben in 2021/2022 ca 150 nieuwbouw appartementen verhuurd in Nieuw-West, in gezamenlijkheid met een tweede verhuurmakelaar.

Wij ervaarden Amstelland makelaars als gedreven en ondernemend. Pieter zit kort op de bal en denkt mee (bijv. om woningen te verhuren aan een zorgonderneming).

De samenwerking tussen de beide makelaars verliep eveneens goed wat resulteerde in een woningcomplex dat bij oplevering geheel was verhuurd met een soepel verhuurproces en goede screening van de kandidaten."

Meer over ons Direct contact

Referentie

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over onze diensten met betrekking tot nieuwbouw in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button of breng een bezoek aan ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?