English

Huis kopen in Amsterdam Oost

Wilt u een huis kopen in Amsterdam Oost? Bij Amstelland Makelaars maken wij u graag wegwijs in de steeds veranderende huizenmarkt. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij, en specifiek in Amsterdam, kennen wij het aanbod als onze broekzak. Wij helpen u graag in de zoektocht naar hét perfecte huis kopen in Amsterdam Oost. Met een makelaar van Amstelland Makelaars aan uw zijde bent u verzekerd van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden.

Woningaanbod Amsterdam Oost 

Meer weten over hoe wij u verzekeren van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden? Dit doen wij in de volgende stappen:

  1. We stellen samen uw woonwensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart;
  2. U ontvangt, op basis van de door u gestelde wensen en behoeften, een overzicht van alle huizen te koop in Amsterdam Oost;
  3. Wij helpen gedurende het gehele proces, van bezichtiging tot aankoop.

Bent u benieuwd naar de huidige stand van zaken omtrent het huizenaanbod in Amsterdam-Oost? Komt u dan gerust langs op ons kantoor aan de karakteristieke Prinsengracht, in het hart van Amsterdam. Daar kunnen we samen de eerste stappen zetten in de zoektocht naar uw perfecte huis kopen in Amsterdam Oost!

Over Amsterdam-Oost

Wie aan Amsterdam-Oost denkt, denkt aan het groene hart, de diversiteit en de dynamiek. Naast het vele groen in Amsterdam-Oost, staat deze buurt ook bekend om de brede straten en de 19e-eeuwse gebouwen en de vele bezienswaardigheden. Ook kunt u in Amsterdam-Oost naar hartenlust shoppen, maar ook eten en drinken bij een van de vele Surinaamse supermarkten, Midden-Oosterse lunchtentjes of traditionele Turkse bakkerijen.

Een hoogtepunt uit deze multiculturele buurt is bijvoorbeeld het fraaie Oosterpark, een park met veel water en uitgestrekte velden. Het Oosterpark is dé plek voor een rustgevende wandeling, maar is ook ideaal voor een gezellige ontmoeting of om te sporten. Als kers op de taart is het Oosterpark het enige park in Amsterdam waar u gratis toegang heeft tot Wi-Fi.

Het indrukwekkende Tropenmuseum ligt naast het Oosterpark, ook in Amsterdam-Oost. Dit museum staat ook bekend als het Nederlands volkenkundig museum. In dit museum vindt u de diversiteit uit Amsterdam-Oost terug in fascinerende tentoonstellingen over de verschillende wereldculturen en mensen. Ook Dapperbuurt ligt in het oosten van Amsterdam en sluit naadloos aan op de diversiteit van de buurt. In de Dapperbuurt ligt de beroemde Dappermarkt, die tot de top tien beste winkelstraten van de wereld behoort. Genoeg redenen om uw zoektocht voort te zetten naar één van de perfecte huizen te koop in Amsterdam Oost!

Woningaanbod Amsterdam Oost

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod