English

Van A tot Z

Verhuurproces

Als ervaren verhuurmakelaar in Amsterdam staan we klaar om je te begeleiden door het gehele verhuurproces. Van het vinden van een betrouwbare huurder tot het opstellen van de juridische overeenkomsten, wij zorgen ervoor dat je nergens naar hoeft te kijken. Voor eigenaren die in het buitenland verblijven, nemen we desgewenst ook het financiële en technische beheer van de woning op ons.

Meer over ons Direct contact

Van A tot Z

Specialist in de expat-markt

Verhuur aan expats

Amstelland Makelaars is niet alleen een expert in de lokale markt maar ook een specialist in woningen verhuren in Amsterdam aan expats. Dit is ideaal voor woningen in het hogere segment en voor eigenaren die streven naar een optimaal rendement. In samenwerking met multinationals en relocation bureaus hebben we woningen succesvol verhuurd aan medewerkers van topbedrijven zoals Booking.com, Uber, Netflix, Nike, Adidas, Danone, Ikea, ABN AMRO en ING Bank.

Meer over ons Direct contact

Specialist in de expat-markt

Presentatie is vakwerk

De eerste indruk

De presentatie van jouw huis is essentieel voor een succesvolle verhuur. Als jouw verhuurmakelaar in Amsterdam verzorgen wij een aantrekkelijke beschrijving, professionele foto's, een video en een duidelijke plattegrond om potentiële huurders het best mogelijke beeld van de woning te geven. De verhuur van jouw woning in Amsterdam krijgt maximale zichtbaarheid op vooraanstaande websites zoals Funda.nl, Pararius.nl, en expat-platformen zoals Expatica.com en Xpatrentals.com, waarbij wij als verhuurmakelaar zorgen dat jouw huis of appartement prominent wordt getoond.

Ook delen we jouw woning in onze eigen database van woningzoekende, bij diverse relocation bureaus, HR-afdelingen van multinationals en collega-verhuurmakelaars in de regio. Ook lichten we de woning uit op onze eigen website en social media kanalen. Zo creëren we optimale zichtbaarheid om jouw perfecte huurder te vinden. 

Meer over ons Direct contact

Presentatie is vakwerk

Huis direct verhuren?

Huis aanmelden

Wil je jouw woning verhuren in Amsterdam en direct de perfecte huurder vinden? Klik dan op ‘huis aanmelden’ om jouw woning bij Amstelland Makelaars aan te bieden. Na het ontvangen van je gegevens en documenten, nemen we contact met je op om alles in gang te zetten. Wij als de verhuurmakelaar van Amsterdam zijn er om jou te ondersteunen en te ontzorgen! 

Huis aanmelden 

Huis direct verhuren?

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken om de verhuur van jouw huis of appartement in Amsterdam te bespreken? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button of bezoek ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam. Ontdek waarom Amstelland Makelaars de verhuurmakelaar Amsterdam is, die jou het beste kan helpen bij het verhuren van jouw woning.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?