English

De juiste verkoopstrategie voor jouw huis

Hoe verkopen?

Een woning verkopen in Amsterdam start met een realistische waardeschatting. Wij adviseren over aanpassingen die jouw woning aantrekkelijker kunnen maken voor de verkoop, van schilderwerk tot bouwkundige verbeteringen die de waarde verhogen. Ons netwerk van professionals staat voor je klaar om de verkoop van je huis in Amsterdam te ondersteunen; van het verkoopklaar maken tot het vaststellen van de vraagprijs.

Meer over ons Direct contact

De juiste verkoopstrategie voor jouw huis

Presentatie is vakwerk

De eerste indruk

Succesvol je huis verkopen in Amsterdam valt of staat bij een goede presentatie. We verzorgen uitgebreide, aantrekkelijke beschrijvingen en professionele foto’s, video’s en plattegronden om potentiële kopers het beste beeld van jouw woning te geven. 

Wij zijn jouw makelaar in Amsterdam en zetten jouw woning in Amsterdam in de spotlights op websites zoals Funda.nl, Pararius.nl, Huislijn.nl en Jaap.nl. Op de meest bezochte verkoopwebsite van Nederland, Funda.nl, zorgen we dat jouw woning altijd als topadvertentie altijd zo hoog mogelijk staat bij het aanbod. Ook delen we jouw woning op onze eigen website, social media kanalen zoals Instagram en TikTok, en in de etalage van ons prachtige kantoor aan de Prinsengracht. Daarnaast laten we andere makelaarskantoren weten dat jouw huis te koop staat. Natuurlijk plaatsen we ook een ‘te koop’ bord duidelijk en zichtbaar aan de buitenzijde van jouw woning om kansen bij voorbijgangers niet te missen.

Meer over ons Direct contact

Presentatie is vakwerk

Altijd bereikbaar

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact staat centraal bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam. Dossiernummers blijven bij ons beperkt tot de administratie. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en hebben altijd een vast aanspreekpunt.

Wij informeren je daarnaast zo regelmatig mogelijk over de voortgang, statistieken en ontwikkelingen tijdens de verkoop van jouw woning en plannen altijd een tussentijds evaluatiemoment in. We houden de markt nauwlettend in de gaten, waardoor we de verkoopstrategie snel kunnen aanpassen als dat nodig is. Als makelaar in Amsterdam zijn wij tijdens onze ruime openingstijden per mail en telefoon bereikbaar en indien gewenst ook in het weekend. Dit geldt zowel voor jou als verkoper als voor potentiële kopers, om iedereen optimaal te ondersteunen en van dienst te zijn.

Meer over ons Direct contact

Altijd bereikbaar

Geen vaste courtage

Eerlijk & transparant

Bij Amstelland Makelaars zijn de kosten voor het verkopen van een huis in Amsterdam aantrekkelijk en zorgen wij ervoor dat wij deze kosten voor jou ruimschoots terugverdienen. Zie het als een investering. Wij hanteren geen vaste tarieven voor de aan- of verkoop van een woning, maar stellen dit per opdracht vast aan de hand van de specificaties van het huis en de omvang van de werkzaamheden.

Behoudens de kosten voor bijvoorbeeld het maken van foto’s, video, plattegronden, brochures en verkrijgen van Kadastrale extracten en akten (de zogenaamde opstartkosten), werken wij op de zogenoemde ‘no cure, no pay’ basis. Jouw makelaar in Amsterdam betaal je bovendien pas bij succesvolle oplevering van jouw huis aan de koper.

Benieuwd naar alle kosten die komen kijken bij de verkoop van een woning? Je kunt het lezen in deze blog.

Meer over ons Direct contact

Geen vaste courtage

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Ben je klaar om je huis te verkopen in Amsterdam of wil je meer weten over het verkopen van jouw woning in Amsterdam? Contacteer ons vandaag nog via de onderstaande button of bezoek ons kantoor aan de Prinsengracht 750. Ontdek waarom Amstelland Makelaars jouw ideale partner is voor het verkopen van jouw huis in Amsterdam.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?