English

Huis kopen in Amsterdam West

Wilt u een huis kopen in Amsterdam West? De ervaren makelaars van Amstelland Makelaars helpen u graag! Zoals u misschien al weet, staan er heel wat huizen te koop in Amsterdam West. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij in Nederland, en speciaal in Amsterdam, kunnen wij u ten alle tijden helpen met de zoektocht naar een huis, de bezichtiging of de aankoop hiervan. Met een makelaar van Amstelland Makelaars aan uw zijde bent u verzekerd van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden.

Woningaanbod Amsterdam-West 

Benieuwd geworden naar hoe wij u verzekeren van succes, de beste prijs en de gunstigste voorwaarden? Dit doen wij in drie stappen:

  1. We stellen samen uw woonwensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart;
  2. U ontvangt, op basis van de door u gestelde wensen en behoeften, een overzicht van alle huizen te koop in Amsterdam Noord;
  3. Wij helpen gedurende het gehele proces, van bezichtiging tot aankoop.

Wilt u meer weten over het huidige huizenaanbod in Amsterdam-West of kennismaken met onze gedreven makelaars? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor aan de karakteristieke Prinsengracht in het hart van Amsterdam. Dan helpen we u met de zoektocht tussen alle huizen te koop in Amsterdam West.

Over Amsterdam-West

Amsterdam-West, en dan met name Oud-West, staat bekend als een bijzonder stukje van Amsterdam: het is een geliefde plek waar je aan kunt schuiven bij de beste restaurants, een drankje kunt doen bij de leukste cafés of kunt winkelen in de hipste designwinkels. Nieuw-West is, daarentegen, een groene en opkomende buurt met veel jongeren. Natuurlijk horen daar ook de trendy koffietentjes bij. Zo langzaamaan wordt er gefluisterd dat Nieuw-West het Amsterdamse Kreuzberg uit Berlijn aan het worden is. Ideaal voor jonge mensen dus!

In Amsterdam-West bevindt zich natuurlijk ook de stralende Westerparkbuurt. De naam voor deze buurt komt van het moderne park, een waar cultureel paradijs in en rondom de Westergas met wervelende energie. In deze buurt kunt u vele hippe cafés en eettentjes, beeldende galeries, bioscopen en uitgaansgelegenheden vinden. Ditzelfde geldt voor De Baarsjes en Bos en Lommer: een hip en trendy stadsdeel met bruisende clubs en creatieve concept stores.

Amsterdam-West is een nog jong stadsdeel van Amsterdam, waar het in 2010 is ontstaan uit de samenvoeging van Oud-West, Westerpark, De Baarsjes en Bos en Lommer. Sinds 2015 is Westpoort ook nog toegevoegd aan dit stadsdeel en sinds kort is ook de buurt Nieuw-West ontstaan. Genoeg redenen om uw zoektocht voort te zetten naar één van de perfecte huizen te koop in Amsterdam West!

Woningaanbod Amsterdam-West

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod