English

Onze pakketten

Voor ieder wat wils

Amstelland Makelaars biedt diverse pakketten voor het kopen van een huis. Wil je begeleiding tijdens het gehele proces; van de start van jouw zoektocht tot de sleuteloverdracht?

Dan kun je bij ons een zoekopdracht plaatsen, waarna we proactief aan de slag gaan om een woning te vinden die bij je past en overeenkomt met jouw wensen. Als je die al hebt gevonden kun je ons inschakelen voor begeleiding vanaf een tweede bezichtiging. De keuze is aan jou. Welke optie je ook kiest: wij voorzien je van professioneel advies, voeren de onderhandelingen uit en realiseren de beste aankoopprijs.

Meer over ons Direct contact

Onze pakketten

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar

Waarom Amstelland Makelaars B.V.

Een huis kopen doe je niet zomaar. Je wilt zeker weten dat je niet voor verrassingen komt te staan na de aankoop en daarbij niet te veel of juist te weinig bieden zodat je jouw droomhuis misloopt. Met een aankoopmakelaar van Amstelland Makelaars kan jou begeleiden in dit proces. Zo gaan we te werk:

  • Intake gesprek: wij brengen jouw wensen en behoeftes zo compleet mogelijk in kaart.
  • Vooraan bij bezichtigingen: per e-mail ontvang je van ons direct het nieuwste aanbod dat overeenkomt met wat jij zoekt. Zo heb jij als een van de eerste de mogelijkheid om een woning bezichtigen.
  • Begeleiding bij bezichtigingen: wij gaan met je mee naar alle bezichtigingen. Zo krijgen wij een beter beeld van wat jij zoekt en krijg jij een professionele beoordeling van de woning; zoals de bouwkundige staat, juridische stukken, bestemmingsplan, fundering en waardebepaling.
  • Wij onderhandelen voor jou: heb je jouw droomhuis gevonden? Door de beoordeling en ruime ervaring in en kennis van de markt weten wij wat een woning waard is. Zo zorgen wij voor een passend bod en realiseren we de meest gunstige aankoopprijs, onder de beste voorwaarden.
  • Een laatste check: voordat je de aankoop ondertekent controleren we de woning samen uitvoerig, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.
  • De koopakte: samen nemen we de koopakte door voordat je tekent voor de woning bij de notaris. Ook zorgen we voor verdere afhandeling van de overdracht.
  • Transport en overdracht: voor de levering controleren wij samen met u uitvoerig de woning, voordat u de handtekening zet bij de notaris.
  • Ook na de aankoop: zijn er problemen? Belt u ons gerust, wij staan voor u klaar en zullen trachten een oplossing te bieden.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Neem dan contact met ons op via onderstaande button of kom langs op ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?