English

Vastgoedbeheer in Amsterdam

Wanneer je verblijft in het buitenland of je de verhuur van je woning(en) simpelweg zo gemakkelijk mogelijk wilt aanpakken, is het uitbesteden van het beheer de ideale oplossing. Onze vakkundige en ervaren vastgoedbeheerders volgen de actuele trends en ontwikkelingen en nemen alle financiële en technische aspecten voor je uit handen. Zo behaal jij het beste rendement, terwijl je nergens omkijken naar hebt.

 

Waarom vastgoedbeheer

Technische mankementen, achterstallig onderhoud, leegstand en eventuele achterstallige- en wanbetalingen. Bij de verhuur van een woning komt nogal wat kijken. Door het vastgoedbeheer uit handen te geven wordt dit tot een minimum beperkt. Wij houden continu contact met de huurder, zijn het aanspreekpunt bij eventuele problemen of klachten en zorgen ervoor dat deze op zorgvuldige wijze, snel worden afgehandeld.

 

Onze pakketten

Bij Amstelland Makelaars kun je terecht voor verschillende pakketten voor het beheer van je woning.

  • Financieel beheer; dit bevat onder andere huurincasso, actieve controle op huurontvangsten, het versturen van aanmaningen en het actief tegengaan van achterstallige- en wanbetalingen.
  • Huuradministratie & rapportage; dit bevat onder andere een overzicht van alle huuropbrengsten en kosten per huurder en het beheer van het dossier en huurcontract. Ook nemen wij de communicatie met huurders uit handen, lossen we eventuele problemen of klachten op en rapporteren we gemaakte kosten.
  • Technisch beheer & onderhoud; wij hebben samenwerkingen met gerenommeerde onderhouds- en herstelbedrijven en kunnen verbouwingen en renovaties volledig uit handen nemen. Hierin hebben wij ruime ervaring en kennis; van ontwerp tot nazorg.

 

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via onderstaande button of kom langs op ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Neem contact op

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod