English

Jouw vastgoed adviseur in Amsterdam

Bij Amstelland Makelaars gaan we verder dan verhuur, verkoop en vastgoedbeheer. Zo kun je bij ons ook terecht voor advies op allerlei vlakken en zaken die gerelateerd zijn aan vastgoed. Een aantal voorbeelden hiervan vind je hieronder.

  • Taxaties: wanneer je – los van een verkoop – een taxatierapport nodig hebt van jouw huis, bijvoorbeeld voor (een wijziging in) je hypotheek, bij een verbouwing, wanneer je gaat scheiden of een huis erft, kun je bij ons terecht.
  • Hypotheken & verzekeringen afsluiten: wij zorgen samen met een gerenommeerd hypotheekadvieskantoor en/of een verzekeringstussenpersoon voor aantrekkelijke voorwaarden en scherpe provisies.
  • Energielabel: van de isolatie van dak, muren, vloer en ramen tot de energiezuinigheid van verwarmingsinstallaties – een energielabel laat zien hoe zuinig jouw woning is én wat beter kan. Dit zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar zie je ook direct terug op je energierekening. Sinds 1 januari 2008 is het voor alle verkopers en verhuurders van woningen verplicht om een energielabel te laten opstellen. Wij werken hiervoor samen met een erkende en gecertificeerde adviseur.

 

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via onderstaande button of kom langs op ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Neem contact op

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod