English
Een huis verhuren in Amsterdam

Een huis verhuren in Amsterdam

Wil je jouw huis verhuren? Bijvoorbeeld omdat je naar het buitenland gaat of in afwachting bent van verkoop? Dan zit je goed bij Amstelland Makelaars. Als lid van de Vereniging Verhuurmakelaars Amsterdam (VVA) en branchevereniging VBO geven wij eigenaren advies en begeleiding bij de verhuur van hun woning(en) in Amsterdam en omstreken.

Van A tot Z

Onze verhuurmakelaars helpen jou tijdens het hele proces; van het vinden van een betrouwbare huurder tot het opstellen van de juridische overeenkomst. Ook kunnen wij – als je bijvoorbeeld in het buitenland verblijft – het financieel en technisch beheer van de woning op ons nemen. Zo heb jij nergens omkijken naar.

Specialist in de expat-markt

Naast dat we de Nederlandse markt aanspreken, zijn we gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan expats. Ideaal voor woningen in het hogere segment en verhuur met een optimaal rendement. Hiervoor werken we nauw samen met multinationals en relocation bureaus en hebben we onder andere woningen van onze klanten verhuurd aan expats van Booking.com, Netflix, Nike, Adidas, TomTom, KPMG en ING Bank.

Presentatie is vakwerk

Een succesvolle verhuur van jouw huis valt of staat met de presentatie. Wij zorgen voor een uitgebreide, aantrekkelijke beschrijving en zorgen voor professionele foto’s, een video en duidelijke plattegrond om potentiële kopers een goed beeld te geven van de woning. Dit gebruiken we voor populaire websites als Funda.nl, Pararius.nl en Huren.nl en expat-platformen zoals Expatica.com en Xpatrentals.com. Op de meest bezochte verhuurwebsite van Nederland, Funda.nl, zorgen we dat jouw woning altijd als topadvertentie altijd bovenaan staan bij het aanbod.

Ook delen we jouw woning in onze eigen database van woningzoekende, bij diverse relocation bureaus, HR-afdelingen van multinationals en collega-verhuurmakelaars in de regio. Ook lichten we de woning uit op onze eigen website en social media kanalen. Zo creëren we optimale zichtbaarheid om jouw perfecte huurder te vinden.

Huis direct verhuren?

Huis aanmelden

Klik op ‘huis aanmelden’ als je jouw woning via Amstelland Makelaars te huur wilt aanbieden. Na ontvangst van alle gegevens en documenten nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze verhuurmakelaars zijn jou graag van dienst!

Huis aanmelden 

Huis direct verhuren?

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Neem dan contact met ons op via onderstaande button of kom langs op ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod