Jouw huis verhuren in Amsterdam?

Wilt u uw woning verhuren, omdat u naar het buitenland gaat of juist in afwachting van de verkoop van uw woning bent? Bij Amstelland Makelaars zit u goed. Wij zijn aangesloten bij Vereniging Verhuur-makelaars Amsterdam en hebben sinds 2005 ervaring in het adviseren en begeleiden bij woningverhuur. Voor (tijdelijke) verhuur werken wij bovendien nauw samen met verschillende multinationals en relocation bureaus die expats bemiddelen die op zoek zijn naar een woning in Nederland. Dat zijn vaak woningen in Amsterdam of Amstelveen, maar ook voor woningen in andere steden bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw woning verhuren in de metropoolregio Amsterdam (MRA)? Voorkeur voor verhuren aan expats? Amstelland Makelaars heeft als verhuurmakelaar uitgebreide ervaring in (tijdelijke) verhuur in het hoge segment.

Direct je huis aanmelden

Expats

Onze verhuurafdeling is gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan zogenaamde expats in de regio Amsterdam en Amstelveen. Ook voor het verhuren van uw woning buiten Amsterdam kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange en uitgebreide ervaring in de (tijdelijke) verhuur van woningen aan expat-huurders is Amstelland Makelaars de juiste partij voor zorgeloze verhuur met een optimaal rendement.

In de spotlight

Wij verzorgen de presentatie van uw huis op Funda en Pararius. Wij bieden optimale exposure voor uw woning middels onze druk bezochte website en diverse overige platformen zoals Expatica.com, Xpatrentals.com en Huren.nl. Daarnaast wordt uw woning aangeboden aan onze up-to-date database van woningzoekenden, diverse relocation bureaus en HR-afdelingen van bedrijven. Het innige samenwerkingsverband met een groot aantal collega-verhuurmakelaars in de regio vergemakkelijkt uw zoektocht naar de perfecte huurder.

Natuurlijk gaan ook wij met de tijd mee en zijn wij volop actief op social media. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning ook op Instagram, Facebook, Linkedin en Twitter onder de aandacht te brengen.

U vindt onze huurwoningen onder andere op:

Uitgebreide service

Amstelland Makelaars is lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VVA) en branchevereniging VBO. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een betrouwbare huurder tegen een aantrekkelijke courtage. U bent verzekerd van kundige verhuurmakelaars en juridisch zorgvuldig getoetste overeenkomsten. Desgewenst verzorgen wij financieel en technisch beheer. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld zelf in het buitenland verblijft. Hiervoor verlangen wij een vergoeding van 7% van de maandelijkse huurprijs (exclusief omzetbelasting).

Referenties

Veel internationale bedrijven en relocation bureaus werken succesvol met ons samen bij de relocation en huisvesting van hun expats. Onder andere expats van Booking.com, Netflix, Nike, Adidas, TomTom, KPMG en ING Bank vinden in Amstelland Makelaars een betrouwbare partner. 

Vragen over het verhuren van uw woning?

Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak, waarbij wij al uw vragen rond het (al dan niet tijdelijk) verhuren van uw huis in Amsterdam beantwoorden. Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend.

Neem contact op