English

De juiste verkoopstrategie voor jouw huis

Hoe verkopen?

Dit begint met het geven van een eerlijk en realistisch beeld van de te verwachte verkoopopbrengst.

Waar de mate waarin jouw huis verkoopklaar is hier een grote rol in speelt, geven we je daarover uitgebreid, professioneel advies. Dit kan gaan over kleine aanpassingen, zoals schilderwerk of tijdelijke meubilering, maar ook over bouwkundige werkzaamheden die waarde toevoegen bij de verkoop. Als je wilt kun je hierbij gebruik maken van ons netwerk van professionals die gelijk voor je aan de slag gaan. Nadat een keuze is gemaakt voor eventuele werkzaamheden, bepalen we de vraagprijs.

Meer over ons Direct contact

De juiste verkoopstrategie voor jouw huis

Presentatie is vakwerk

De eerste indruk

Een succesvolle verkoop van jouw huis valt of staat met de presentatie. Wij zorgen voor een uitgebreide, aantrekkelijke beschrijving en zorgen voor professionele foto’s, een video en duidelijke plattegrond om potentiële kopers een goed beeld te geven van de woning.

Dit gebruiken we voor websites als Funda.nl, Pararius.nl, Huislijn.nl en Jaap.nl. Op de meest bezochte verkoopwebsite van Nederland, Funda.nl, zorgen we dat jouw woning altijd als topadvertentie altijd bovenaan staan bij het aanbod. Ook delen we jouw woning op onze eigen website, social mediakanalen en in de etalage van ons kantoor op de Prinsengracht. Daarnaast laten we andere makelaarskantoren weten dat jouw woning te koop staat. Natuurlijk plaatsen we ook een ‘te koop’ bord duidelijk en zichtbaar aan de buitenzijde van jouw woning om kansen bij voorbijgangers niet te missen.

Meer over ons Direct contact

Presentatie is vakwerk

Altijd bereikbaar

Persoonlijke aanpak

Dossiernummers blijven bij ons beperkt tot de administratie. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, altijd met een vast aanspreekpunt.

Wij informeren je daarnaast zo regelmatig mogelijk over de voortgang, statistieken en ontwikkelingen tijdens de verkoop van jouw woning en plannen altijd een tussentijds evaluatiemoment in. We houden de markt nauwlettend in de gaten, waardoor we de verkoopstrategie snel kunnen aanpassen als dat nodig is. We zijn tijdens onze ruime openingstijden per mail en telefoon bereikbaar en indien gewenst ook in het weekend. Hetzelfde geldt voor potentiële kopers.

Meer over ons Direct contact

Altijd bereikbaar

Geen vaste courtage

Eerlijk & transparant

Ook die is persoonlijk. Wij hanteren geen vaste tarieven voor de aan- of verkoop van een woning, maar stellen dit per opdracht vast aan de hand van de specificaties en de omvang.

Bij de kosten voor bijvoorbeeld het maken van foto’s, video, plattegronden, brochures, verkrijgen van Kadastrale extracten, het opvragen van een milieufax, eventuele bouw- of constructietekeningen, het bestellen van een eigendomsbewijs en akte van splitsing en splitsingstekening, werken wij op de zogenoemde ‘no cure, no pay’ basis. Benieuwd naar alle kosten die komen kijken bij de verkoop van een woning? Je kunt het lezen in deze blog.

Meer over ons Direct contact

Geen vaste courtage

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact

Neem dan contact met ons op via onderstaande button of kom langs op ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Neem contact op

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?