English

Verhuur en verkoop van nieuwbouw in Amsterdam

Vastgoedontwikkelaars en -beheerders vinden in ons hun partner bij de verhuur of verkoop van nieuwbouwprojecten. Ook zijn we gespecialiseerd in asset- en projectmanagement.

Op welke aspecten we ons onder andere onderscheiden van andere partijen, lees je hieronder.

  • Amstelland Makelaars is sinds 2005 een gerenommeerd makelaarskantoor opererend in de regio groot Amsterdam vanuit hartje Amsterdam. Onze ambitie is om uit te groeien tot het meest succesvolle makelaarskantoor in de regio als het gaat om de verkoop en/of verhuur van nieuwbouwprojecten en uitpondingen.
  • Een gevestigde naam in de Amsterdamse makelaardij met een groot netwerk binnen en buiten Amsterdam onder makelaars en andere vastgoedprofessionals.
  • Onze binnen- en buitendienst is ervaren en deskundig en volgt nauwgezet de ontwikkelingen op de woningmarkt en speelt in op actuele trends.
  • Actief in verhuur van woningen in het hogere segment, waardoor ons kantoor goede naamsbekendheid geniet onder expats. Steeds meer woningen in Amsterdam worden verkocht aan expats en zij voelen zich vertrouwd bij de aankoop van een woning bij ons kantoor.
  • Amstelland Makelaars heeft een fraaie ontvangstlocatie, centraal gelegen in de stad nabij de Utrechtsestraat, Vijzelgracht en Stadhouderskade. Hierdoor kennen wij de stad als onze broekzak en zijn wij bovendien goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer.
  • Ons kantoor werkt met de toonaangevende WoningDossier software van OSRE, waardoor wij invulling geven aan jouw wensen wat betreft snelheid, veiligheid en efficiency in het verkoopproces gecombineerd met het reduceren van de verkoopkosten. Optimale samenwerking tussen de ontwikkelaar, de makelaar en de koper of huurder.
  • Trots lid van VBO; de meest ambitieuze en betrokken branchevereniging van Nederland die zich sterk maakt voor optimale deskundigheid van haar leden, integriteit en marktstabiliteit. Daarnaast volgt VBO Makelaar innovatie op de voet en houdt zij niet vast aan in het verleden behaalde status en resultaten, maar ligt de focus op de dag van morgen.
  • Amstelland Makelaars heeft een innige samenwerking met De Kredieter, een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor gevestigd in het World Trade Center in Amsterdam Zuid. Onze medewerkers zijn hierdoor goed op de hoogte van de financieringsmogelijkheden en ontwikkelingen op de hypotheekmarkt.
  • Dankzij innige samenwerking met o.a. Zien24 en Woning Media garanderen wij een optimale online presentatie van woningen, waarbij wij gebruik maken van o.a. fotografie, panorama foto’s (360 graden beelden), video’s, 2-D en 3-D impressies en natuurlijk plattegronden.
  • Onze makelaars denken graag ‘out of the box’ als het gaat om onderwerpen als het verkoop- of verhuurklaar maken van een huis, het bepalen van de meest courante indeling en uitvoering en natuurlijk het inrichten en stylen van een woning, ten behoeve van de verkoop en verhuur.

 

Vragen of vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via onderstaande button of kom langs op ons kantoor aan de Prinsengracht 750 in Amsterdam.

Neem contact op

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod