English
Blog

Ontdek onze bewezen verkoopstrategie voor huizen in Amsterdam en verhoog je kansen op een succesvolle verkoop.

Wilt u uw huis te koop zetten in Amsterdam? Dan is het voor een succesvol verloop van belang om de beste verkoopstrategie op te stellen. Wij, van Amstelland Makelaars, hebben in Amsterdam jarenlange ervaring. Daarom hebben wij een perfect beeld van de woningmarkt en stellen wij graag de beste verkoopstrategie op. Uw huis te koop in Amsterdam leidt dan tot een snelle en succesvolle verkoop voor een realistische prijs. Uiteraard is het ook mogelijk dat uzelf het huis in de verkoop zet. Vergeet echter niet dat u het dan enorm druk krijgt met een grote toeloop van belangstellenden. Bovendien bent u met ons als makelaar het beste uit als u de hoogste prijs voor uw woning in Amsterdam wenst te ontvangen. Maak verder kennis met onze strategische zetten voor huizen te koop in Amsterdam.

Huis te koop in Amsterdam: woning klaarmaken voor de verkoop

Het maakt niet uit of u een huis te koop heeft in de binnenstad ten zuiden aan het IJ,de Jordaan of in de straten van de Oostelijke Eilanden. Als onderdeel van de verkoopstrategie is het altijd belangrijk om de woning voor de verkoop klaar te maken. Dat geldt net zo goed voor een appartement in Kattenburg als voor een tussenwoning in Oud-Zuid. Of voor een monumentale woning in Buiksloterdijk. Uiteraard verzorgen wij in samenwerking met een erkend adviseur ook het opstellen van een energielabel. Dit is een wettelijke verplichting bij een huis te koop zetten in Amsterdam.

Advies over vergroten woningwaarde

Bij een huis te koop zetten in Amsterdam is het van belang om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wij voorzien u van advies als het gaat om de presentatie van de inrichting of voor een tijdelijk interieur. Zo adviseren wij eveneens over eventuele herstelwerkzaamheden of over het uitvoeringen van bouwkundige ingrepen. Uw voordeel? Ons advies en de uitvoering van het klaarmaken van uw woning leidt direct tot een hogere verkoopwaarde. Wij hanteren daarbij overigens een persoonlijke aanpak, want wij weten dat de verkoop ook een emotionele kant heeft. 

Huis te koop Amsterdam: perfecte woningpresentatie 

Zet u een huis te koop in Amsterdam dan is het voor een succesvolle verkoop van belang dat de woningpresentatie perfect in elkaar zit. Als ervaren makelaars weten wij dat een ideale woningpresentatie het verschil maakt. Daarom combineren wij in dit onderdeel van de verkoopstrategie een aantal aspecten. Zo voorzien wij het huis van een uitgebreide en aantrekkelijke beschrijving en van een plattegrond. In samenwerking met een fotograaf komt er een uitmuntende beeldserie tot stand inclusief een video.

Uw woning in de etalage en op Funda 

Daarna presenteren wij uw woning aan de buitenwereld. Dat doen wij met een prominente plek in onze etalage en met een ‘Te koop’ bord in uw tuin of aan u huis. Verder zorgen wij bij een huis te koop in Amsterdam voor presentatie via meerdere kanalen. Uw huis komt daarom op onder meer Funda, Huisstijl.nl en Jaap.nl op een opvallende plek te staan. Het aanprijzen van de verkoop van uw woning in Amsterdam houdt daarbij niet op. Amstelland Makelaars is uiteraard actief op social media. Daar brengen wij de verkoop van uw huis dan ook onder de aandacht, zoals op Instagram, Facebook en Twitter.

Huis te koop Amsterdam: persoonlijke aanpak en heldere communicatie 

Het is bij een huis te koop zetten belangrijk dat wij de verkoopstrategie tot in de puntjes plannen. Het voor u daarna van belang dat u inzicht krijgt en blijft houden in de voortgang van het verkoopproces. Onze persoonlijke aanpak combineert daarin met een heldere communicatie. U ontvangt op regelmatige basis informatie over de voortgang en ontwikkelingen die in gang zijn gezet. Tijdens het verkoopproces voorzien wij eveneens in een tussentijdse evaluatie. Indien de verkoopstrategie aanpassing behoeft voor een snellere verkoop voorzien wij daarin. U blijft steeds op de hoogte van de ontwikkelingen en daarbij hebben wij een proactieve houding. Zo hoeft u niet steeds op een telefoontje of een berichtje te wachten, want daarin zijn wij u voor. 

Snelle bereikbaarheid voor potentiële kopers

U wilt natuurlijk geen koper van uw huis mislopen en wij evenmin. Daarom zijn wij door belangstellenden voor uw woning in Amsterdam altijd snel te bereiken. Het is niet voor niets dat wij ruime openingstijden hanteren. Zelfs in het weekend staan onze makelaars klaar om invulling te geven aan dit facet van de verkoopstrategie. Een optimale bereikbaarheid is namelijk van wezenlijk belang voor kandidaat kopers. Daar staan wij dan ook voor. 

Huis te koop Amsterdam: wilt u een indicatie van wat uw huis waard is?

Het is voor te stellen dat als u uw huis te koop wilt zetten in Amsterdam u nieuwsgierig bent naar de waarde. Dat begrijpen wij als ervaren makelaars uiteraard en daarom voorzien wij u in de mogelijkheid de woning waarde te berekenen. U krijgt hiermee een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning. Wij zijn daarna altijd beschikbaar om samen met u een exacte verkoopprijs te bepalen en een succesvolle verkoopstrategie op te stellen. 

Bel ons vrijblijvend of stuur een bericht

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie over huis te koop in Amsterdam? Of wilt u ons een verkoopstrategie laten opstellen door een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact op met Amstelland Makelaars.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod